Były już rozmowy nocne, gdzie tak nabrały tempa, że stały się całodobowymi, ale niestety było - minęło. Moze czas na nowy temat ? Może tu pogadamy o tym , co nam leży na sercu, jak minął dzieñ, jakieś porady..?? Zobaczymy co z tego wyjdzie 😊
Rozmowy o wszystkim i o niczym馃槣 strona 28 z 75
Włosy na klacie nie są fajne. Byłam kiedyś z facetem który dla mnie zgolił. Posiekałam się ze śmiechu jak to zobaczyłam
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Oj kobiety ale macie tematy no w sumie ja też nie lubię jak facet ma włosy na klacie ale na nogach mi nie przeszkadzają
A u mnie wiesz jest super mam ciszę spokój i trochę swobody dzień jak codzien dziecko zmiana pieluch karmienie gotowanie takie babskie zajęcia sama wiesz o co chodzi
To normalne zajęcia Gosiu i wcale nie babskie. Mój mąż też czasem zmienia pieluchy czy nakarmi dziecko także to nie są takie babskie zajęcia.
Я удалю secret chat
Że wam się chce 😆 naleśniki to mój wróg publiczny, moje dziecko zje 5, na sucho albo z dżemem, stary zje 30. Nie robię bo umiaru nie mają a jednego czy dwa dla mnie to już bez sensu cokolwiek brudzić
Я удалю secret chat
Smaze zazwyczaj na 2 dni. Moj syn zje z 10 ( na 2 porcje) , maz podobnie. Usmazymy z 50 i mam obiad na 2 dni 😁
Bosze 😆 normalnie jak dla pułku żołnierzy
Я удалю secret chat