Słyszeliście/widzieliście ? Ja obejrzałam filmik i wciąż nie mogę dojsć do siebie i zrozumiec jakim trzeba być zwyrodnialcem.
lista tematów
Facet przejachał psa busem strona 2 z 3
Konto usunięte: Słyszeliście/widzieliście ? Ja obejrzałam filmik i wciąż nie mogę dojsć do siebie i zrozumiec jakim trzeba być zwyrodnialcem.
Widziałem filmik, jego dane są już dostępne w internecie i mam nadzieję, że społeczeństwo wymierzy mu lepszą karę niż więzienie chociaż w to wątpię.
Teraz o przyczynie dlaczego to zrobił, nagrał i wrzucił do internetu: typ chciał pokazać, że jest psychopatą bez sumienia, bad boyem na 999 lvl który nie cofnie się przed niczym, żeby siać postrach na całą gminę.
Piosenka opisująca taki mechanizm: https://youtu.be/sw2gUGKpgFE
Pójdzie na rok do pierdla z zawiasami na 3 lata - dopisze sobie to do kryminalnego CV, dziewczęta za kilka lat będą się ustawiały w kolejce żeby dać mu buziaka w ramach "ujarzmiania i sprowadzania na dobrą drogę prawdziwego psychopaty". Never ending story: https://wspolczesna.pl/mordowal-i-gwalcil-kobiety-dostawal-tysiace-listow-milosnych/ar/5774801
To teraz w drugą stronę ,dziś pitbul pogryzł jedenastolatke (naszczęście żyje). Co fotkowe społeczeństwo zrobiłoby z psem i właścicielką ,która była pijana w tym czasie?
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.
Kary za takie bestialstwo powinny być jak za ludzi, co to jest 5 lat i często w zawieszeniu? Powinien dostać taką karę by dotkliwie odczuł za to co zrobił
piekloWgDantego: To teraz w drugą stronę ,dziś pitbul pogryzł jedenastolatke (naszczęście żyje). Co fotkowe społeczeństwo zrobiłoby z psem i właścicielką ,która była pijana w tym czasie?
Tylko ze za zwierzę odpowiada wlasciciel. Moim zdaniem wlascicielka powinna zostac ukarana i pozbawiona praw posiadania zwierząt.
piekloWgDantego: Przeczytajmojopis: Moim zdaniem wlascicielka powinna zostac ukarana .
A co z pieskiem? Dać mu medal i złotą miskę?
Pies nie jest istotą inteligentną. To wlasciciel jest odpowiedzialny za wychowanie go i nauczenie zasad. Tak samo, jak dziecko dopusci sie jakiegos przestępczego czynu, to odpowiedzialnosc ponoszą rodzice. Psy nie atakują bez powodu - nie rodzą sie agresywne.
Wlascicielce psa postawiono zarzuty niewlasciwej opieki nad psem jak i dzieckiem, które psa wypuscilo.
Miejmy nadzieje, ze pies zostsnie jej odebrany i trafi do osoby, ktora będzie potrafila sie nim własciwie zająć
piekloWgDantego: dziś pitbul pogryzł jedenastolatke (naszczęście żyje). Co fotkowe społeczeństwo zrobiłoby z psem i właścicielką ,która była pijana w tym czasie?