Wale browar
lista tematów
Browar
Zaraz wypiję herbatę i zjem Macę. Poczytam trochę do snu, połżę w świeżej pościeli, wykąpany po 2 godzinnej jeździe rowerem. A gdy już księżyc wzejdzie zmówię modlitwę za bliźnich. Chciałbym się jeszcze jak kiedyś pomodlić z siostrą za dzieciaka. Dobrej nocy!
Lubię co słodkie więc musiałbym pić ze sokiem albo dobre wino. Często jeżdżę więc nie pije wcale ale jak mam coś zareklamować to soki z Tymbarku, Sprite, w ostateczności odrdzewiacz Pepsi. Jak już nie jadę to nie odmówię czystej, przejrzystej albo kolorowej ze źdźbłem trawy :D
A teraz Twoja lista zakupów to: ...
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
DyktatorMody: Lubię co słodkie więc musiałbym pić ze sokiem albo dobre wino. Często jeżdżę więc nie pije wcale ale jak mam coś zareklamować to soki z Tymbarku, Sprite, w ostateczności odrdzewiacz Pepsi. Jak już nie jadę to nie odmówię czystej, przejrzystej albo kolorowej ze źdźbłem trawy :D
A teraz Twoja lista zakupów to: ...
Piwo z sokiem- nie lubie, ale dobre slodkie czerwone wino- tak. W ciagu dnia soki, najlepiej domowej roboty (u mnie sokowirówka chodzi niemalze bez przerwy) i woda, nie byle jaka bo najlepsza cisowianka niegazowana. A jak jest okazja badz czas wolny to nie odmowie sobie somersby :D