Drogie Panie troszke.wiecej rozwagi nie kazdy.jest zboczencem a workowanie wszystkich troche slabe.. Szanujcie sie troche bo..rece opadaja
Panie zadufane w sobie strona 2 z 3
Typowy gatunek o ktorym.mowa w poscie workowanie blacharstwo itd.a zapomnialem kolejny zboczeniec ze niby ja wow ? Coz nie czuje sie obrazony twoja wypowiedza (poslugujesz sie dwoma kontami) gdyz znam.swoja wartosc ...i.niestety nie obrazaja mnie sformulowania niedotyczace mnie... ciebie zabolalo bo widocznie tak robisz... pozdrawiam coz nie moja wina ze nie czujesz sie szanowana...na to siebpracuje swoim zachowaniem to by bylo na tyle.. powodzenia w ublizaniu itd...
A ja u autora tematu widzę straszne kompleksy spowodowane niepowodzeniem i płci przeciwnej. Ubliża, gnoi bez powodu. Zarzuca podwójne konta i inne dziwne rzeczy. Moze najpierw warto zmienic cos w sobie a potem doszukiwac się problemu u płci przeciwnej. Z takim zachowaniem jakie tu prezentujesz, to wcale mnie nie dziwi że kobiety mają Cię w poważaniu.
Doszukiwanie sie dziury w całym, zluzujcie ciśnienie i nie prowadzajcie kijowej atmosfery.
Dorośli a jak dzieci...
Mozesz zrobic.osobny watek ale zgadza sie wiem jakie Panowie wysylaja wiadomosci i z tym.sie zgadzam przedmiotowosc jaka.zapanowala na.tym.portalu jest.chyba nie do ogarniecia...najgorsze jest to ze tak.naprawde to wszyscy stanowimy ta spolecznosc niestety nikt nie reaguje...
Czy nie lepiej bylo by pomyslec nad zmiana systemu oceny x lub serce pomyslcie otwierasz profil i kierujesz sie wzrokiem.w ocenie...a.Dobrze wiemy ze zdjecia bywaja zludne a gdzie tu mowa o poznaniu.drugiej osoby? ISTNA PRZEDMIOTOWOSC...
Aha, mi też nie raz takie byki się zdarzają
No wiesz oceniasz tylko wygląd danej osoby na zdjęciu, ale nikt nie każe ci tego robić to jest tylko tak zabawa. A co do oceniania osoby, jaka jest itp to tego nie da się stwierdzić po zdjęciu, trzeba dana osobę poznać.