testuje coś
lista tematów
Internety z remizy strona 2 z 3
Konto usunięte: no, a ja na kablu mam, normalnie antenka na dachu, siedziba tych kuców informatyków jest na przeciwko mnie, wychodze z domu i mówie" ej Mirki jest sprawa internet mi muli, a oni zaraz jesteśmy, rób kawe i jakieś ciastko bys mogła mieć"
Jo mom Mirków na sąsiedniej ulicy. Główny szef to Mirosław. Nie musza im parzyć kawy ani robić ciasta. Jak nie hula internet to dzwonia do nich, dopijają kawa u siebie, przychodzą za poł godziny i bierom sie do roboty bez patrzenia na ( o )( o ) !
OWNED
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
też bym kupiła nawet pomiętolone, byle zawartość była ok. :D
aa bo Ty juz nie mod
DyktatorMody: Jo mom Mirków na sąsiedniej ulicy. Główny szef to Mirosław. Nie musza im parzyć kawy ani robić ciasta. Jak nie hula internet to dzwonia do nich, dopijają kawa u siebie, przychodzą za poł godziny i bierom sie do roboty bez patrzenia na ( o )( o ) !
OWNED
e ja tam zrobie im kawe, zawsze śmiesznie jest, faceci jak sie popisują to są całkiem zabawni
czasem zrobią coś za free jak jakieś wtyczki połamane miałam w routerze i ciagle kabel "wylatał" itd.. nie musza tego robic a zrobią, znam ich tyle lat że nawet bym im obiad postawiła jakby trafili na czas żarła, tacy funfle są całkiem okej
Konto usunięte: czasem zrobią coś za free jak jakieś wtyczki połamane miałam w routerze i ciagle kabel "wylatał" itd.. nie musza tego robic
Za stan sieci, zwłaszcza do routera, odpowiada provider czyli dostawca. Czyli serwis masz wliczony w cenę abonamentu.
A ty blondyna myślisz że robią gratis coś za co zapłaciłaś i jeszcze im ciasto kupujesz/pieczesz. No chyba że nie płacisz żadnego abonamentu i na ładne oczy masz, to wtedy jesteś do przodu!
DyktatorMody: Za stan sieci, zwłaszcza do routera, odpowiada provider czyli dostawca. Czyli serwis masz wliczony w cenę abonamentu. A ty blondyna myślisz że robią gratis coś za co zapłaciłaś i jeszcze im ciasto kupujesz/pieczesz. No chyba że nie płacisz żadnego abonamentu i na ładne oczy masz, to wtedy jesteś do przodu!
wszystko się zgadza, ale jak cos połamie się z własnej winy to inaczej to wygląda.
u mnie akurat było wyłamanie wtyczki, wtyczki same sie nie łamia, a znów znajomej mysza kabel przegryzła.. nie wiedzieli co jest grane zasięg jest, z anteną okej.. wyjęli kabel i ida po kablu przez strych gdzieś szedł i upierdzielony był kabelek, no za to musiała zapłącić, stwierdzili ze deratyzacją się nie zajmują oczywiście kabel uszkodzony wymienili, ale zapłącic musiała osoba która zgłosiła, nima lekko.
ale to teraz zabrzmiało, nie no nie jestem az takim krytykiem modów, sama siedziałam w tym tyle czasu, niektóre modki są całkiem "prawilne" niektóre daja kopalnie beki, inne zaś oddały prawie życie dla fotki, nastepni mają moda, bo gwiazda za free, kazdy ma swój sposób bycia
Sytuacja odratowana. Ale jeśli sam mam ocenić swoje predyspozycje moderatorskie to stwierdzam coś zupełnie przeciwnego niż Ty. Ja się totalnie nie nadaję. Nie na fotka.com.
Podejmujesz wyzwanie?
Dokładnie tak. Jeśli jest zużycie sieci np. przetarcie linii napowietrznej, zużycie wtyczek, gniazdek, które mają obudowę plastikowa a więc nie trwałą to serwisują bezpłatnie. Konfigurują router i testują sieć i modernizują tez bezpłatnie.
Jeśli z winy użytkownika jest awaria to biorą dodatkowo zapłatę za serwis.
Konto usunięte: teraz ja już też nie, jakbym weszła do grupy z modami, pewnie sami po kilku dniach wywaliliby mnie.
Nie dowiesz się dopóki nie spróbujesz znów. Zapraszam ;)