Witam wszystkich.
Ten tydzień jest okropny!
Jedźmy więc.
1.
98-letni staruszek przychodzi do lekarza na badania kontrolne. Lekarz pyta go o
samopoczucie, na co staruszek odpowiada:
- Nigdy nie czułem się lepiej. Mam 18-letnią narzeczoną. Jest w ciąży i wkrótce będziemy
mieć syna...
Doktor myśli chwilę i mówi:
- Niech pan pozwoli, że opowiem panu pewną historię:
Pewien myśliwy, który nigdy nie zapominał o sezonie myśliwskim, wyszedł raz z domu w
takim pośpiechu, że zamiast strzelby wziął ze sobą parasol. Kiedy znalazł się w lesie, z
krzaków wyszedł ogromny niedźwiedź. Myśliwy wyciągnął parasol, wycelował w
niedźwiedzia i wypalił. I wie pan co stało się potem?
- Nie - odpowiada staruszek.
- Niedźwiedź padł martwy jak kłoda.
- Niemożliwe! - wykrzyknął staruszek. - Ktoś inny musiał wystrzelić!
- I do tego punktu właśnie zmierzałem...
2.
Pewna kobieta przechodziła obok domu publicznego, gdzie odbywała się wyprzedaż sprzętów. Kupiła papugę w klatce, przyniosła ją do domu. Klatka była przykryta płachtą, którą kobieta podniosła.
- O, nowy burdel, nowa burdel-mama - odzywa się papuga.
Kobieta szybko zakryła z powrotem klatkę płachtą. Po jakimś czasie ze szkoły przychodzą córki i dopominają się, aby im pokazać papugę. Matka postanawia zaryzykować i odkrywa klatkę:
- O, nowy burdel, nowa burdel-mama i nowe panienki...
Klatka zostaje z powrotem zakryta. Przychodzi z pracy mąż i też chce widzieć papugę. Kobieta postanawia dąć jej ostatnia szansę i odkrywa klatkę:
- O, nowy burdel, nowa burdel-mama, nowe panienki, tylko Zygmuś ten sam stary, wierny klient...
3.
Siedzą dwie Góralki na płocie i plotkują, plotkują po czym jedna mówi do drugiej:
- Oj Maryna trza mi Cię będzie pożegnać, widzę że idzie Franek z kwiatami, trza mu będzie dupy dać!
- A co to u was flakona ni ma?!
4.
5.
http://www.funpic.hu/files/pics/00038/00038655.png
6.
7. Wiem, to nie jest śmieszne, ale musiałam!
8.
W jednej sprawie kobiety i mężczyźni są zgodni - żadne z nich nie dowierza kobiecie.
9.
Czy mając 38 lat jestem człowiekiem dojrzałym? Trudne pytanie. Myślałem o tym ostatnio, siedząc z garnkiem na głowie w moim forcie zbudowanym z krzeseł.
10. JEŻELI KTOŚ JEST WRAŻLIWY - niech nie czyta
- Dlaczego początkowo po wypadku pod Smoleńskiem podali, że zginęło 136
osób?
- Bo kopali za głęboko...
11. Drogie dziewczęta, jeśli chcecie, aby wasze rzęsy wyglądały bardziej seksownie - przyklejcie je na cycki!
12.
Wczoraj pierwszy raz od wielu miesięcy wyłączyłem na noc komputer.
Ledwo usnąłem w tej potwornej ciszy...
Nie podobało się to spieprzać, dzisiaj jest mój zły dzień.
lista tematów
Bad day
Konto usunięte: 11. Drogie dziewczęta, jeśli chcecie, aby wasze rzęsy wyglądały bardziej seksownie - przyklejcie je na cycki!
Konto usunięte: Czy mając 38 lat jestem człowiekiem dojrzałym? Trudne pytanie. Myślałem o tym ostatnio, siedząc z garnkiem na głowie w moim forcie zbudowanym z krzeseł.
Tych nie znałam, są ok :)
Reszta dość stara
persona non grata ;-) AwesomenessWhen I get sad, I stop being sad and i get being awesome instead. True story.Barney Stinson
A tak średnio
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek