Uszanowanko!
Jak zauważyliście (bądź nie) został ogloszony konkurs na Miss i Misstera, w ramach nagrody do zgarnięcia jest.. ✨GWIAZDA ✨❗
Co o tym myślicie, fajny pomysł? Wezmiecie udział?
Swoje zgłoszenia możecie zapodawac tutaj:
❤️ Miss ❤️
❤️ Misster❤️
Powodzenia dla wszystkich zainteresowanych!
lista tematów
Na MISS i MISStera zgłoś się! strona 2 z 4
A kto mówił że to akurat zdjęcie jest tym konkursowym XD To nawet nie temat w którym takowe zdjęcie zgodnie z regulaminem "Punkt pierwszy podpunkt pierwszy" wyraźnie wskazuje na ten temat
Tak czy owak życzę uczestnikom dużo szczęścia i oby szanowne JURY było obiektywne na tyle aby osoba która została wybrana była równie prawdziwa jak na nadesłanych zdjęciach... przynajmniej z wyglądu XD
A tak poza tym jakoś na razie małe zainteresowanie sam nie wiem może jakiś mały spam wygenerujcie na skrzynkę PW użytkownikom aby jednak szanse były równe bo jeśli chodzi o samych ludzi odwiedzających forum to za wiele ich nie ma.
Tak się zastanawiam nad tym punktem regulaminu:
3. GŁOSOWANIE
3.1 Głosować można tylko na wyznaczoną ilość osób w każdym etapie - nie mniej, nie więcej .
A ile etapów przewidujecie?
Wyznaczona ilość osób czyli ile ?
Zgłoszenia będą zbierane do jakiejś konkretnej daty ?
Po zebraniu odpowiedniej ilości zdjęć (kandydatów) Powstanie jakaś lista typu QUIZ ?
Regulamin troszkę jest nie jasny.
I na litość BOSKĄ niech Mruczyslaw wykasuje tego linka w swojej stopce bo jednak PANIE mogą ten link odebrać jako promujący konkurs
Ten kawałek mógł by się nadać XD
Konto usunięte: A kto mówił że to akurat zdjęcie jest tym konkursowym XD To nawet nie temat w którym takowe zdjęcie zgodnie z regulaminem "Punkt pierwszy podpunkt pierwszy" wyraźnie wskazuje na ten temat
Konto usunięte: A tak poza tym jakoś na razie małe zainteresowanie sam nie wiem może jakiś mały spam wygenerujcie na skrzynkę PW użytkownikom aby jednak szanse były równe bo jeśli chodzi o samych ludzi odwiedzających forum to za wiele ich nie ma.
Konto usunięte: Wyznaczona ilość osób czyli ile ?
Zgłoszenia będą zbierane do jakiejś konkretnej daty ?
Po zebraniu odpowiedniej ilości zdjęć (kandydatów) Powstanie jakaś lista typu QUIZ ?
Regulamin troszkę jest nie jasny.
co Ty mi tu pokazujesz :D choc bezpośrednie wstawienie grafiki byłoby super! :D