Powiedzcie mi proszę czego szukacie na Fotka?, miłości, kasy, czy po prostu chcecie tu tylko znależć kogoś na jeden raz? Lub widzicie fajnego faceta lujkujecie go ale jednak nie napiszecie, coś tu jest nie halo nie, prawdasz?
Pytanie do Pań? strona 2 z 3
a Tobie w glowie z tego niedowartosciowania. Popracuj troszke nad soba wewnetrznie a nie bedziesz musial pisac postow na forum,ktore maja za zadanie tylko i wylacznie zwrocic uwage na Twoja postac. Sam widzisz,ze jednak dziala to calkiem odwrotnie. Popracuj nad samoocena. Ludzie odbijaja tylko to co sam widzisz w sobie. Pozdrawiam :)
Pawelito: Bo jesteś Elena aka ZłotowłosyNokaut- Złociste jak promienie słońca włosy (nawet jeśli zafarbowałaś), czekoladowa karnacja, duże oczy, jedrne części ciała no i nokautujesz tym właśnie facetów...
Oglądam sobie facetów i patrzę jak się starzeje. Nie szukam kasy bo ją mam, nie szukam miłości bo też ją mam. Ot patrze sobie i już
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
I ja podobnie. Ale zdesperowani faceci jesli juz dostaną ❤, to sa uwazają, ze są wyjątkowi i potem rozczarowanie bo nawet nie napisała. Ja nigdy nie piszę i nie widzę w tym nic zlego ani dziwnego. Autor postu ma straszne kompleksy, co widać na pierwszy rzut oka i zachowaniem jakie tu prezentuje ( wyzywa kobiety od nierobów BEZ POWODU) na pewno nie zachęci kobiet do kontaktu z nim . Mnie osobiscie sam jego post zniechęcił i widać- nie mnie jedną. A ze juz nie ma nic mądrego do napusanie - to się ulotnił 😂
Mam pracę i mam czas dla siebie :) nie piszę do facetów. Masz rację z tymi serduszkami niestety. Nie moja wina że czasem podoba mi się powierzchowność facetów, przecież to normalne. No jedynie nie chciałabym oglądać penisów i tym podobnych rzeczy a niestety bywa i tak. Najzabawniejsi dla mnie są 17 latkowie - przecież ja bym mogła być ich mamą, a on mi sex proponuje - no po co?
Я удалю secret chat
No jak to po co XD Wiesz jak to jest nastolatkowie wolą starsze kobiety bo myślą że są dojrzalsze i czegoś mogą ich nauczyć lecz już po pewnym wieku zmienia im się i wolą te młodsze od siebie, Tak więc wiek tu nie ma znaczenia. Tak czy owak po takim spotkaniu na pewno mieli by czym się chwalić kolegom XD
Raczej to smutne niestety. Tym bardziej że dojrzałe kobiety, mogą wpłynąć na psychikę takiego nastolatka w sposób negatywny. No oczywiście są puste Damy którym to imponuje ale raczej nie tym ogarniętym które znają swoją wartość.
Я удалю secret chat
Ja mam syna dorosłego i dla mnie to "skrzywione" . Nie wiem też, skad przekonanie , że mezatki , zwlaszcza te dojrzale są bardziej doswiadczone. Taraz takie czasy ze małolatki mają większy "przebieg" i doświadczenie niz niejedna mężatka.
Co do penisów - moje zdanie nest takie, że jest to najnizszy akt desperacji . NIE UMIEM zaintetesować rozmową ( napisac nic mądrego poza "co tam" ) to moze na fiu.tka się skusi. Dla mnie to żenada najniższego szczebla. Mnie osobiscie facet musiałby zaitrygować intelektem. To PODSTAWA.
Każdy sobie radzi z problemami na różny sposób. Niektórzy zakładają pewne rzeczy z góry i się ich silnie trzymają, nie dopuszczają innych argumentów, wmawiają sobie pewne tezy i stają się takim "betonem". W ten sposób tłumaczą sobie różne niepowodzenia, na przykład to, że są odrzucani przez kobiety. O wiele łatwiej jest podkreślać zło w innych osobach i generalizować, niż krytycznie przyjrzeć się sobie.
¯\_(ツ)_/¯