Cześć ;)!
Wątek powstał głównie z myślą o nowych Użytkownikach serwisu.
W tym miejscu możecie się przywitać z resztą Fotkowiczów :)
Miło Nam wszystkim będzie, jeśli krótko się przedstawicie pisząc parę słów o sobie ;)
lista tematów
Cześć, jestem tu Nowy/a - poznajmy się strona 22 z 54
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Mam ich 1500 i jak usunąłem 1 nadal pokazuje 1500 Nowe się wgrywają ale jak odswieże strone nie ma ich
Konto usunięte: LUBIENOSICMINI: Mam ich 1500 i jak usunąłem 1 nadal pokazuje 1500 Nowe się wgrywają ale jak odswieże strone nie ma ichOdświeżyłam Ci konto, wyloguj się, wyczyść historię wyszukiwania oraz ciasteczka i zaloguj się ponownie, daj znać czy pomogło. :)
Niestety nie nadal mam 1500 mimo dodawania nowych które znikaja po odswiezeniu Mam 2 konto na którym pokazuje ze dodalem tu nowe fotki ale jak wchodze z 2 konta by je zobhaczyc to ich nie ma
Konto usunięte: Niestety nie nadal mam 1500 mimo dodawania nowych które znikaja po odswiezeniu Mam 2 konto na którym pokazuje ze dodalem tu nowe fotki ale jak wchodze z 2 konta by je zobhaczyc to ich nie ma
https://fotka.com/kontakt
Możliwe, że jednak jest ustalony odgórnie limit na ilość posiadanych zdjęć w albumie "ja". :)
teraz pojawiła sie informacja o tym ze moje konto jest niezweryfikowane czy moze miec to wplyw na brak mozliwosci dodania zdjec
Bez sensu weryfikuje konto po czym znow pisze zweryfikuj konto tak samo fotki wgrywaja sie i znikaja