Malagosia26
Malagosia26
  28 lutego 2019 (pierwszy post)

Witam serdecznia zapraszam przystojniakow coasteczka od wieku 30do 372764 do pisania zemna na czacie

ASZABENE
ASZABENE
  30 marca 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Haj

Sie masz ? A może Ty znasz się na piłce nożnej ?😀
Malagosia26
Malagosia26
  30 marca 2019

No wiecie koledzy są 2 rodzaje kobiet ktore lubią mecze i sport i inne w ogóle sie nie znają na sporcie i mechach wiec ja jestem tym typem kobiety ze sie w ogóle nie znam na sporcie i mechach ale co nie co slyszalam ze ktoś tam ma grać jakiś mecz😓😓😓😓😓

Eldim
Reputacja: -96 | BluzgometrTM: 125
Eldim
  30 marca 2019

Co tydzień ktoś tam gra jakiś mecz. Ba! Nawet codziennie.

Podejmujesz wyzwanie?
ASZABENE
ASZABENE
  30 marca 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: No wiecie koledzy są 2 rodzaje kobiet ktore lubią mecze i sport i inne w ogóle sie nie znają na sporcie i mechach wiec ja jestem tym typem kobiety ze sie w ogóle nie znam na sporcie i mechach ale co nie co slyszalam ze ktoś tam ma grać jakiś mecz😓😓😓😓😓

Małgosiu jest tylko jeden rodzaj kobiet ,a ten drugi o którym piszesz ,toć to przebrane chłopy są😆
Malagosia26
Malagosia26
  30 marca 2019

Nie michal nie są przebrane chłopy bo wiem co pisze bo ja mam w swoim wieku kolezanke jest mega napalona sportem ze by cie zaginęła tak ze byś sie nie rozplatal

Eldim
Eldim
  30 marca 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: by cie zaginęła tak ze byś sie nie rozplatal

Ale w jaki sposób? Wiedzą o sporcie czy dokonaniami?
Podejmujesz wyzwanie?
ASZABENE
ASZABENE
  30 marca 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie michal nie są przebrane chłopy bo wiem co pisze bo ja mam w swoim wieku kolezanke jest mega napalona sportem ze by cie zaginęła tak ze byś sie nie rozplatal

No to w te pędy dajesz ją tutaj 😀 w końcu jakaś baba z jajami 😀
Malagosia26
Malagosia26
  30 marca 2019

No tak tylko ze niestety ale jej dac tu nie moge bo nie ma jej ona pracuje i nie morze niestety

ASZABENE
ASZABENE
  30 marca 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: No tak tylko ze niestety ale jej dac tu nie moge bo nie ma jej ona pracuje i nie morze niestety

No jaka szkoda,ehhh... kazał pan ,musiał sam . Idę sam sprawdzić co tam się dziś działo 😀
Malagosia26
Malagosia26
  30 marca 2019

No widzisz jak szkoda jak z tą koleżanką bede to jej wspomne ze pisze z takimi fajmimi facetami ktorzy sie interesują sportem i lubią mecze to by was zaginęła naprawde byś był Michał w szoku

bowtruckle
bowtruckle
  30 marca 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Cześć wszystkim😀 słonko świeci ,ptaszek kwili ,a my dzisiaj nic nie zrobili 😂 miłego dnia .
Jak to nic, ja dziś fajnie spędziłam dzień poza domem :mrgreen: Idealna pogoda. d83dde04 i hej :ziober:
Konto usunięte
Konto usunięte: A u mnie relax 😜
Super, trzeba korzystać póki pogoda rozpieszcza :D
Eldim
Eldim
  30 marca 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Idę sam sprawdzić co tam się dziś działo

Milan przegrał 0:1 po poważnym błędzie bramkarza. Piątek grał cały mecz, ale nie wiem jak wypadł.
Podejmujesz wyzwanie?
AdamKwestia
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
AdamKwestia
  31 marca 2019

Cześć 👋

AdamKwestia
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
AdamKwestia
  31 marca 2019

Cześć wszystkim

ASZABENE
ASZABENE
  31 marca 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: .Jak to nic, ja dziś fajnie spędziłam dzień poza domem Idealna pogoda. D

Każda pogoda jest idealna ,tylko zależy co chcemy robić,bo jak jest zimno ,a nie wieje to jest ciepło.😆
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.