Witam serdecznia zapraszam przystojniakow coasteczka od wieku 30do 37 do pisania zemna na czacie
lista tematów
Rozmowy całodobowe strona 85 z 217
No wiecie koledzy są 2 rodzaje kobiet ktore lubią mecze i sport i inne w ogóle sie nie znają na sporcie i mechach wiec ja jestem tym typem kobiety ze sie w ogóle nie znam na sporcie i mechach ale co nie co slyszalam ze ktoś tam ma grać jakiś mecz😓😓😓😓😓
Konto usunięte: No wiecie koledzy są 2 rodzaje kobiet ktore lubią mecze i sport i inne w ogóle sie nie znają na sporcie i mechach wiec ja jestem tym typem kobiety ze sie w ogóle nie znam na sporcie i mechach ale co nie co slyszalam ze ktoś tam ma grać jakiś mecz😓😓😓😓😓
Małgosiu jest tylko jeden rodzaj kobiet ,a ten drugi o którym piszesz ,toć to przebrane chłopy są😆
Nie michal nie są przebrane chłopy bo wiem co pisze bo ja mam w swoim wieku kolezanke jest mega napalona sportem ze by cie zaginęła tak ze byś sie nie rozplatal
No widzisz jak szkoda jak z tą koleżanką bede to jej wspomne ze pisze z takimi fajmimi facetami ktorzy sie interesują sportem i lubią mecze to by was zaginęła naprawde byś był Michał w szoku