Witam serdecznia zapraszam przystojniakow coasteczka od wieku 30do 37 do pisania zemna na czacie
lista tematów
Rozmowy całodobowe strona 62 z 217
Z jednej strony zżera mnie ciekawość,z drugiej strony obawa. Zastanawia mnie jedno dlaczego wszyscy stoją murem za Brzeczkiem ,a przede wszystkim Boniek . A gdzieś wyczytałem że Zibi przymierza sie do ekstraklasy ,ciekawe kogo chciałby trenować . Pewnie w sukur za Kubą ,za darmo do Wisły 😂.
Masz prawo, ale wiedz, że już na pewno nie zostaniesz moją żoną.
Ja nie stoję. Jestem po tej drugiej stronie barykady. Ale pewnie awansuje na Euro, bo grupę ma łatwą. Chciałbym jakiegoś zagranicznego trenera jak np. Leo Benhakker.
Podejmujesz wyzwanie?
Leoś już był i chyba jakoś pokojowe to rozstanie z polskim futbolem nie było. Jak grają pod Brzeczkiem ,po prostu nie widać pomysłu na grę ,nic zero. Zobaczymy co dziś pokażą. Ja bym u nas widział Kasperczaka, za czasów gdy był w Wyśle ,nawet można było popatrzeć na Polską drużynę w europejskich pucharach😀.
Zgadza się, ale leśne dziadki z PZPN mocno wkraczali w jego strefę decyzyjną. Dlatego tak to się skończyło. To był dobry i doświadczony trener. Spójrz na Nawałkę, trafił z formą kadrowiczów i doszedł daleko, ale teraz polska liga weryfikuje jego prawdziwe trenerskie kwalifikacje. Pamiętam drużynę Kasperczaka, ostatnio nawet leciał mecz z Lazio w ćwierćfinale pucharu uefa. Mógłbym mu dać szansę, zwłaszcza, że liznął futbolu za granicą, bo trenował jakiś kraj afrykański swojego czasu. Ale to chyba jedyny polski trener, któremu mógłbym zaufać. Brzęczek faktycznie na nic, ale kadrę mamy całkiem fajną to może jego minimum taktyczne wystarczy do osiągnięcia jakiegoś małego sukcesu na turnieju jak choćby wyjście z grupy.
Podejmujesz wyzwanie?
Zdaje się ,że wtedy ten pijós dwunasty Lato był główno dowodzącym. A Kasperczak ,kilka drużyn w Afryce trenował ,ostatnio chyba Tunezje ,wcześniej Senegal i chyba Wybrzeże kości słoniowej. Lubię gościa ,ale powiedział ,że do polskiej piłki nie wróci .
No mam nadzieję Michał bo to są przepraszam odrazu że wam obrażam najlepszych piłkarzy ale dla mnie to są pajace biegające za piłką i tłukące się po jajach😁😃😃😃😃