Witam serdecznia zapraszam przystojniakow coasteczka od wieku 30do 37 do pisania zemna na czacie
lista tematów
Rozmowy całodobowe strona 150 z 217
DyktatorMody: Witajcie. Ja też nie wiem co miał autor pomysłu na względzie zakazując głosowania na tę samą płeć. Jawna dyskryminacja gdyż na profilach można głosować na dowolną płeć.
Dyskryminacja to już druga kwestia. :D
Zapuszczam sie w Twe okolice w lipcu, polecasz coś do zwiedzanka?
Konto usunięte: A ja od rana na hamaku się bujam ,cisza spokój ,śpiew ptaków ,woń kwiatów,idylla jakich mało.😉. I chwilę później się obudziłem,albo raczej głodne dziecie mnie zbudziło i tak od rana do teraz prace remontowo renowacyjne 😀
Eh, pojechałabym sobie na jakąś wioskę tak się pobujać w zieleni. :3 Także zazdro. :)
Aczkolwiek mam teraz chwilkę i trochę nad tym pomyślałem(ucinając spekulacje podkreślam "trochę"). Czasy mamy takie ,że wszyscy wszystkich w balona robią😀. Tylko trochę musisz zainwestować ,a dokładniej w hamak ,albo leżak zależy co tam preferujesz. Plan jest taki ,bierzesz ów wybrane przez siebie legowisko,pakujesz się w auto ,bądź PKS-a i ruszasz w Polskę😀. Gdy już znajdziesz odpowiednie gospodarstwo ,wbijasz weń i mówisz domownikom,że będziesz u nich przeprowadzać badania odnośnie wpływu powietrza i klimatu wiejskiego na organizm ludzki miejski,który objawia im się w twojej skromnej osobie . Wciskasz im kit ,że tobie też to nie na rękę,bo są święta i takie tam . A ludzie nie głupi ,tv na wioskach juž mają ,także od razu pomyślą ,że ukryta kamera i aby ich w złym świetle nie pokazali ,ani Cię nie przepedzą ,ani złego słowa nie powiedzą,a pewnie Ci jeszcze kawkę na hamaczek doniosą.😀. Można? Można ,tylko trzeba chcieć 😂😂😂.
Konto usunięte: Aczkolwiek mam teraz chwilkę i trochę nad tym pomyślałem(ucinając spekulacje podkreślam "trochę"). Czasy mamy takie ,że wszyscy wszystkich w balona robią😀. Tylko trochę musisz zainwestować ,a dokładniej w hamak ,albo leżak zależy co tam preferujesz. Plan jest taki ,bierzesz ów wybrane przez siebie legowisko,pakujesz się w auto ,bądź PKS-a i ruszasz w Polskę😀. Gdy już znajdziesz odpowiednie gospodarstwo ,wbijasz weń i mówisz domownikom,że będziesz u nich przeprowadzać badania odnośnie wpływu powietrza i klimatu wiejskiego na organizm ludzki miejski,który objawia im się w twojej skromnej osobie . Wciskasz im kit ,że tobie też to nie na rękę,bo są święta i takie tam . A ludzie nie głupi ,tv na wioskach juž mają ,także od razu pomyślą ,że ukryta kamera i aby ich w złym świetle nie pokazali ,ani Cię nie przepedzą ,ani złego słowa nie powiedzą,a pewnie Ci jeszcze kawkę na hamaczek doniosą.😀. Można? Można ,tylko trzeba chcieć 😂😂😂.
O kurdę, cały plan rozpisany, dzięki. xD Brzmi legitnie, ale znając mnie, coś zepsuję i wyjdę na debila. :D
Ja często jestem w Twych okolicach.
Nie no jak na Śląsku to może jakaś kopalnia zabytkowa. Węgla lub srebra. Zabrze, Tarnowskie Góry. Są to części szlaku zabytków techniki liczącego ponad 30 obiektów w kilkunastu gminach. Kopalnia to zwiedzanko niezależne od pogody :D
Ja natomiast preferuję lipcowy leżing nad jakimś sztucznym akwenem (potocznie jezioro). Jest tego pełno po byłych wyrobiskach kopalnianych piasku. Piaszczyste plaże: Pogoria w Zagłębiu, Dzierżno, Pławniowice czy nawet Poraj k Częstochowy na Jurze. Popularne miejsca wypadów rowerowych do 30 km. Odwiedzę i dam zdjęcia to jakaś nawiedzona napisze znów skargę że moderator był bez koszulki... na plaży i ją to obraża.
Lepiej być tym nołfejsem? Czasem się zastanawiam :/
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!