W życiu człowieka przychodzi czas na zmiany 💓 !kto już tak miał albo ma 🙂💓
Czas na zmiany 馃挀
Lub czasem, w życiu człowieka ,przychodzi taka chwila,gdzie powinno się coś zmienić ,ale wiadomo,że następstwa mogą być nieodwracalnie złe.... :-(
W pizdu jak czlowiek dostaje w ci 2 wiadomosci oferty z kupnem sex zdjec od pan 19 + 20 + 30+ nie no dzieki albo kobiety ukrywaja dzieci czemu ? Chowaja je i nie przyznaja sie bo sa brzydkie czy jaki ch...j?
A sory nie dopisalem ze kazda szuka normalnego moze trzeba przygladnac sie kobiety sobie a nie jechac po facetach nie wszyscy sa poje..i
Ja się nie zmieniam zawsze zostanę wierny swojemu sercu i wartościom chodźbym miał resztę życia spędzić sam. Z tego miejsca gorąco pozdrawiam swoją ex narzeczoną, która też kiedyś uznała ze pora na zmiany także dziękuję za zmarnowanie mi 6 lat i ucieczkę tuż przed ślubem i zrobienie mnie w jelenia nigdy Ci nie zapomnę tej lekcji na całe życie :)
Zostawcie malolate w spokoju niech se zmienia ma na to wlasnie czas tylko starym dziecka nie chcianego nie przynies bo to bylby cios sam wychowuje corke to wiem co by to znaczylo dla mnie tam dla kolegi wyzej wspolczoje tylko tyle moge powiedziec ze przed slubem masakra ale z drugiej strony stary ciesz sie ze przed po musial bys su..e oddac pol majatku a tak przynajmniej masz se czas na spokojne poszukiwania . Pozdrawiam zdrowo myslacych