Serdecznie zapraszam
lista tematów
Pomogę chętnie w problemach tyczące się serwisu fotki strona 5 z 6
Konto usunięte: jestemwczorajsza: Przybij pjone, ja mam czas na tycie do 7.
Tak sie zastanawiam, co ja tu robie po tylu latach.
A potem siłownia, bieganie, katowanie się....
no właśnie, jaki sens tu jeszcze przebywać często? podaj jakieś argumenty
Za stara jestem na te mode bycia fit, no i do szczescia mi to nie potrzebne. Zbedne kg potrafie w inny sposob spalic.
Tzn. ja korzystam nie tylko z forum, bo bywam na czacie, kamerkach.. mozna sie posmiac, czasem to az opluje monitor z wybuchu smiechu. :D
Ogolnie czasem sie trafia fajni ludzie do rozmowy.. dla zabicia nudy i czasu, dla poprawy humoru.. mamy teraz okres zimowy to i czasu mam mnostwo.. oby do wiosny.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
Wiedziałem że różowy to jej ulubiony kolor, choć ona się tego wypiera.
Banują
Konto usunięte: Zdecydowanie czesciej mezczyzni, wiec nie bedziesz zainteresowany.
Kobiety to widzialam moze ze 4, to rzadkosc, po co pokazywac za darmo to za co mozesz miec profity.
Potwierdzam.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Konto usunięte: jestemwczorajsza: Zdecydowanie czesciej mezczyzni, wiec nie bedziesz zainteresowany.
Kobiety to widzialam moze ze 4, to rzadkosc, po co pokazywac za darmo to za co mozesz miec profity.
Ale banują za to czy można na legalu takie transmisje robić z dodaniem +18 ?
Zgodnine z prawem w naszym karaju, jest zabronione obnazanie sie publicznie w serwisie, do ktorego maja dostep niepelnoletni ludzie.
Wiec banuja w miare mozliwosci, wiadomo. Na SU chyba tez nic ciekawego nie ma, kilka razy wpadlam, bo fotkowy permowicz tam transisje robil, taki ciekawy pato przypadek to nic godnego uwagi tam nie widzialam. :D
No tak, rozowe serduszko na sweterku.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.