Cześć robaczki, jak mija wieczorek?
Co najlepsze do piwa?
Macie długi weekend 1.2.3. listopad?
Jakieś romanse fotkowe, frendzone, czy cuś?
ile stron bedzie miał temat i zdechnie ja mówie że 2, kto da więcej?
lista tematów
Kocham fotkę PRL ♥ strona 2 z 3
Wszystko jest skaliwane a gif zmieniany w jpg nie wiem czy da sie to obejsc ja gif wysylam na prywatny serwer.
Bywało lepiej.
0,7 litra dobrej wódki, tylko piwa muszą być dwa lub nawet i trzy
Tak daleko w przyszłość nie wybiegam, nie wiem gdzie będę w następną sobotę a co dopiero za taki szmat czasu!
Nic. A Ty jesteś za aseksualna i za stara. :(
To Ty jesteś barmanem na tym dancingu. I pamiętasz świat, gdy nie było jeszcze stringów.
O jeden Becks za dużo!
Konto usunięte: Ale zawsze można było liczyć na ekipę a fotki która pilnowała aby wszystko działało XD
Za duzo ich tam nie zostało ze starej ekipy fotki .. kilkoro niedobitków kuców programistów z tych lepszych to chyba 3 tylko, ale nicków pisac nie będę ;P Inni poszli tam gdzie lepiej doceniaja ich wiedzę.
Nie, dlugi weekend, od środy i dopiero w poniedziałek idę..ale mam radoche, tyle wolnego.
oo..to bedzie twoj pluszak, czy dasz jakiemuś dziecku?
Konto usunięte: Tak daleko w przyszłość nie wybiegam, nie wiem gdzie będę w następną sobotę a co dopiero za taki szmat czasu!
Jaki szmat czasu.. dzisiaj już 21..
stara to sie zgodzę, nastką nie jestem, ale aseksulana? łaj?
Halko Bambi! Mam poranek, wieczorka nie pamiętam
Tylko dobre towarzystwo.
A to można mieć wolne? Zapytam szefa! Wyjadę w Bieszczady!
Znam kilka ploteczek, ale nie powiem nic
Dobijemy 20, będę pilnować.
Tego zachodu się właśnie "obawiałem". Dzięki.
Przespałaś albo to drugie które mam na myśli.
Konto usunięte: Nie, dlugi weekend, od środy i dopiero w poniedziałek idę..ale mam radoche, tyle wolnego.
Co będziesz robiła, dokąd pobiegniesz?
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
oo to gruba imba była?
no swieto zmarłych tak fajnie przypada w czwartek, to piatunio urlopik i troszke wolnego.
Ja pamiętam kiedyś jak plotki do mnie dochodziły, to zawsze sie dowiadywałam ostatnia i zdziwona" serio?" no jak to Ty nie wiedziałaś? no jakoś nie.. gdy emocje juz opadły po plotkach to coś tam do mnie dochodziło.
No na ten długi weekend nie mam planów akurat, biegnę teraz w Koscianie półmaraton i 11 listopada w Biegu niepodległosci
Jakieś 23/25 tysiacy ludu pobiegnie (oby organizacja nie padła z takim tłumem)
https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=5FG_pe3W0qM
Nie rozpisuje się za duzo, bo 2 strony miały być w planie.
no ja tak troche z ciekawosci biegnę, bo nie biegłam w żadnycm biegu niepodległosci, falami beda osoby wypuszczane, bo jak na raz, to pozabijamy się na starcie.. jak coś sie odwali to pewnie bedzie w TV bardzo szybko, byle jakis Osama tam nie wleciał.
moze lepiej nie.