lista tematów
Brak ciekawych kobiet strona 1 z 3
Masakra jest tu nie dość że nie które kobiety wyżej się noszą niż wyglądają. To nie ma z kim nawet popisac i na kawę wyskoczyć lub do kina. Żenada
DawidLazarz: Masakra jest tu nie dość że nie które kobiety wyżej się noszą niż wyglądają. To nie ma z kim nawet popisac i na kawę wyskoczyć lub do kina. Żenada
Doskonale Cie rozumiem.
Z ciekawymi mezczyznami tez strasznie krucho 
A tak serio, bycie ciekawym to pojecie wzgledne. To, co ciekawi jednego nie koniecznie musi zaciekawic druga osobe.
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
A no tak ciekawych facetów też jak na lekarstwo. Liczy się tylko szybki numerek i nara następna laska. 😉Cóż noszę czarne okulary bo głupota ludzka mnie razi 😃
A no tak ale jak to mówią nie zawsze ciekawi ludzie się spotkają bo kobiety i mężczyźni są bardziej wzrokowcami i liczy się wygląd i zasobnośc portfela 😂. A tak z innej beczki super zdjęcia natury to twoje wykonanie
DawidLazarz: A no tak ale jak to mówią nie zawsze ciekawi ludzie się spotkają bo kobiety i mężczyźni są bardziej wzrokowcami i liczy się wygląd i zasobnośc portfela 😂.
W tej sytuacji pretencje powinni miec do swmych siebie :)
Na szczescie z wiekiem, ta przypadlosc ponoc mija :P
dziękuje :)
Tak, wszystkie sa mojego autorstwa :)
Niestety w przypadku profili mezczyzn wyglada to tak samo.
Rozumiem Twoja frustracje. ;)
Ja to bym chciała żeby mnie ktoś normalny zaprosił na kawe. Nawet nie musi być kawa, może być zwykły spacer. Tylko jak tu w tym gąszczu znaleźć normalnego faceta? :D
Oj nie zgodził bym się że z wiekiem mija. Wręcz przeciwnie z wiekiem jest coraz gorzej bo do głowy przychodzę różne bzdurne pomysły. 😂😂
Normalnego faceta znaleźć to kraniczy z cudem nad Wisłą 😀😀😀.
A co do zdjęć to zajmujesz się tym zawodowo czy tylko takie hobby. 🤔. Bo z tego co widzę to bardziej zawodowo 😁
Normalnego faceta znaleźć to kraniczy z cudem nad Wisłą 😀😀😀.
A co do zdjęć to zajmujesz się tym zawodowo czy tylko takie hobby. 🤔. Bo z tego co widzę to bardziej zawodowo 😁

tylko troszkę nie kulturalny :)