Masakra jest tu nie dość że nie które kobiety wyżej się noszą niż wyglądają. To nie ma z kim nawet popisac i na kawę wyskoczyć lub do kina. Żenada
Brak ciekawych kobiet strona 1 z 3
Doskonale Cie rozumiem. Z ciekawymi mezczyznami tez strasznie krucho
A tak serio, bycie ciekawym to pojecie wzgledne. To, co ciekawi jednego nie koniecznie musi zaciekawic druga osobe.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
A no tak ciekawych facetów też jak na lekarstwo. Liczy się tylko szybki numerek i nara następna laska. 😉Cóż noszę czarne okulary bo głupota ludzka mnie razi 😃
A no tak ale jak to mówią nie zawsze ciekawi ludzie się spotkają bo kobiety i mężczyźni są bardziej wzrokowcami i liczy się wygląd i zasobnośc portfela 😂. A tak z innej beczki super zdjęcia natury to twoje wykonanie
W tej sytuacji pretencje powinni miec do swmych siebie :)
Na szczescie z wiekiem, ta przypadlosc ponoc mija :P
dziękuje :)
Tak, wszystkie sa mojego autorstwa :)
Niestety w przypadku profili mezczyzn wyglada to tak samo.
Rozumiem Twoja frustracje. ;)
Ja to bym chciała żeby mnie ktoś normalny zaprosił na kawe. Nawet nie musi być kawa, może być zwykły spacer. Tylko jak tu w tym gąszczu znaleźć normalnego faceta? :D
Oj nie zgodził bym się że z wiekiem mija. Wręcz przeciwnie z wiekiem jest coraz gorzej bo do głowy przychodzę różne bzdurne pomysły. 😂😂
Normalnego faceta znaleźć to kraniczy z cudem nad Wisłą 😀😀😀.
A co do zdjęć to zajmujesz się tym zawodowo czy tylko takie hobby. 🤔. Bo z tego co widzę to bardziej zawodowo 😁