lista tematów
Dlaczego ludzie nie odpisują? strona 2 z 8
90% dziewczyn, do których piszą faceci (nie ped*łki), nie odpisuje, a w tych 10% jak już odpisują, to na odwal się i trzeba im zmyślać niewiadomo co, żeby w ogóle przeczytały i były minimalnie zainteresowane. Jeśli nie chcą pisać, ale robią połączenia jak powalone, to w jakim celu są tu zarejestrowane? Żeby sobie robić jaja? Czy o co kaman? Już nawet krąży taka hipoteza, że 95% zarejestrowanych dziewczyn na serwisach tego typu, to fejki mające na celu podtrzymać przyrost rejestracji na serwisie...
kolorowy111 to chyba pisowiec xD.
Mam trochę wywalone na te paniusie typu księżbiczka, tylko to jest irytujące trochę, ale wielu z Was dobrze prawi, że takie Kaśki się dowartościowują itd... a fotę zrobiłem dla jaj, bo cygaro dostałem, to zjarałem. Nie zamierzam pisać "sensacyjnie" i nie być sobą tylko dla jakiejś laluni, która tego wymaga, bo jakbym tak mial pisać, to bym poszedł na redaktora jakiejś gazety...
Mam trochę wywalone na te paniusie typu księżbiczka, tylko to jest irytujące trochę, ale wielu z Was dobrze prawi, że takie Kaśki się dowartościowują itd... a fotę zrobiłem dla jaj, bo cygaro dostałem, to zjarałem. Nie zamierzam pisać "sensacyjnie" i nie być sobą tylko dla jakiejś laluni, która tego wymaga, bo jakbym tak mial pisać, to bym poszedł na redaktora jakiejś gazety...
5. Zabrania się obrażania / wyśmiewania innych użytkowników i prowokowania ich do kłótni.
8. Bądź tolerancyjny wobec wszystkich. Osoba innej narodowości, wyznania, orientacji seksualnej, czy innego koloru skóry, ma prawo tu przebywać i wyrażać swoje poglądy
"Dlaczego ludzie nie odpisują? "
1. Zanim założysz temat upewnij się, że: - nie pasuje on do tematyki pozostałych działów
1. Zanim założysz temat upewnij się, że: - nie pasuje on do tematyki pozostałych działów
Konto usunięte: 1. Zanim założysz temat upewnij się, że: - nie pasuje on do tematyki pozostałych działów
Dżozef przestań teraz bo sam śmiecisz.
Samo stwierdzenie że występuje solidarność ludzi wiary na Forum to nie jest obrażanie. A jeżeli uważasz że Cię tym sprowokował to jesteś kłótliwy po prostu.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Konto usunięte: Bo Twoje zdjęcie nadaje się do .....wymiany i prawdopodobnie nie umiesz pisać sensacyjnie.
5. Zabrania się obrażania / wyśmiewania innych użytkowników i prowokowania ich do kłótni. Masz prawo do wyrażenia swojej opinii i nie zgadzania się z opinią innego użytkownika – wyraź swoje zdanie w kulturalny sposób
7. Zabrania się omijania bluzgometru
Nie solidaryzuję się z tym panem.