Jak w temacie
lista tematów
Pato streamy wasze opinie
Konto usunięte: Nie pitol nawet twoja firma powinna jakąś naszywkę ci dać i kieszonkowe czy cuś o ile na takich biegach można mieć takie reklamy.
wystarczy, ze firma w której pracuje wraca mi za pakiety startowe, bo biegam z logo firmy i troche ich reklamuję.
To chyba jedyny sponsor.. nie ma co sie oszukiwac inwestuje sie w młodzież a nie w baby ponad 30 letnie :D
Konto usunięte: Gradson tak Cię wspiera, taką wiarę też posiada, że byłby idealnym kandydatem na męża. Za sponsora by nie robił ale miałabyś się o kogo po zawodach oprzeć!
Na początku by mnie wspierał,jeżdził na zawody, kibicował itd.. póki zaurocznie trwałoby, później miałby wysypane a ostatnie stadium to takie, ze zacznie mi wygadywac, ze tylko bieganie mi w głowie..ps sprawdzone info.
Konto usunięte: Na początku by mnie wspierał,jeżdził na zawody, kibicował itd.. póki zaurocznie trwałoby, później miałby wysypane a ostatnie stadium to takie, ze zacznie mi wygadywac, ze tylko bieganie mi w głowie..ps sprawdzone info.
W większości kobiety chcą żyć chwilą, także teraźniejszość pokazuje, że masz swego psychologa, Gradson żonę, a ja zaproszenie od niego na weselną wódkę. A może i po poprawinach coś w butelkach zostanie...W tym dillu, tylko Ty kręcisz nosem!
dziwisz się? ja nie, pomysl jak krótko tu jestesmy, nie ma kolejnej szansy kolejnego życia, jak umrzesz bliscy zapalą znicz zeby nie było pomodlą sie na Twoim grobie czasem wspomną i tyle, a Ty całe życie bedziesz żył wdł zasad i wdł tego czego inni od nas oczekują..nie dziekuje;D
no ale wszystko ma jakieś granice, zeby nie było...bo nie chciałabym zeby ktos źle mnie wspoominał, ale nie chciałąbym zeby z góry mi mówili jak mam życ, co robic, co powinnam itd..
żyjcie sobie, rozmażajcie się.. itd..ale dajcie innym życ po swojemu. z dzisiaj Bieg 5km Niestety tez 2 mniejsce
Wcale się nie dziwię. Czytałem dziś o jakimś nowym filmie, miłości dwóch do siebie kobiet. Podobno ukazuje prawdziwą miłość dwojga ludzi...A główna bohaterka posiada dziecko tylko dlatego, bo nim wypełniała pustkę w swym życiu. Tak samo jest z tym żyj chwilą.
Konto usunięte: pomysl jak krótko tu jestesmy, nie ma kolejnej szansy kolejnego życia, jak umrzesz bliscy zapalą znicz zeby nie było pomoglą sie na Twoim grobie czasem wspomną i tyle
W sumie jak zdechnę, to mogą mi na grób nie przychodzić, a wspominać z pewnością będą.
Pod Poznaniem ostatnio panie chciały bym dla nich tańczył. Z zasady nie tańczę dla podpitych pań. Kto, co lubi.
Konto usunięte: no ale wszystko ma jakieś granice, zeby nie było...bo nie chciałabym zeby ktos źle mnie wspoominał, ale nie chciałąbym zeby z góry mi mówili jak mam życ, co robic, co powinnam itd..
Liberalizm feministyczny!
Praksydo i psie Sabo nie idźcie tą drogą!
Na drugi raz zakładaj medale na lepszego manekina, ten ma małe miseczki.
ee..ja jednak wole faceta..fuj kobiety nie tknełabym
Konto usunięte: ..A główna bohaterka posiada dziecko tylko dlatego, bo nim wypełniała pustkę w swym życiu.
Niektóre kobiety mają dzieci z czystej ciekawości, jak to jest byc mamą itd.. a niektóre znów rozmnażają sie, bo nie mają wyjscia jak Mirek zrobi im Brajanka lub Jessice to trzeba wychować.. temat dosyć cięzki.