Powiedzcie mi - drogie Panie co chcecie tym wskórać ?? Czy naprawdę tylko tyle macie do zaoferowania ?? Nie jest Wam tak po prostu wstyd wrzucać publicznie foty w bieliznie ? Serio myślicie, że facet szukający kobiety normalnej, na poziomie poleci na wyexponowane cycki..a potem zdziwko że "on tylko o jednym" :-))))
Laska exponujące "wdzięki"..:-) strona 3 z 30
to jest serwis prawie że już ( albo oficjalnie - nie wiem, nie interesuję mnie Fotka.pl od dawna) randkowy z samą nazwą w tytule FOTKA
gdzie zarówno faceci jak kobiety "reklamują" się fotkami, a ładnie zapakowany towar jest po prostu bardziej atrakcyjniejszy + niektórzy potrzebują się dowartościować 11 czy co to tam teraz się daję tu. Czasy intelektualnego piękna na tego typu portalach minęły.
Mi to akurat pasuje bo dużo ułatwia.
Dla Ciebie wszystkie tematy są głupie. Sama powątpiewasz w to czy jestes inteligentna. Jak na razie to widze ze masz tu z kazdym problem i na siłe się wymądrzasz.
Moderator pisze o tym zeby nie interesowac sie czyims zyciem i nie integrować w nie :D :D :D Ty, szeryf fotki XDDDDD
Nie przypominam sobie zeby takie tu byly :)
jestemwczorajsza- nie zamierzam dłużej z Tobą dyskutować- ignoruję Twoje posty skoro nie potrafisz rozmawiać na poziomie
W żadnym razie, nikomu tego tutaj nie napisałam oprócz tej Pani.
Nie jestem inteligentna, nie potrafię nawet poprawnie ułożyć zdanie. Co dalej? :D
Rozumiem, że czekasz aby jakaś ofiara napisała coś prowokacyjnie, wyraziła swoje zdanie odmienne od ogółu i rzucasz się bo nazwa profilu tego wymaga. Jest jeden problem, naprawdę jest ni obojętna Twoja opinia :). A problem mam tylko i wyłącznie z trolami, które polują tu aby się dowartościowac. ;)
Mam ciekawe życie i serio nie interesuhe mnie to jakie zdjęcia dodają młode kobiety na fotkę aby się dobrze zareklamować.
Nie, żyje bez głowy.
Przyznam szczerze, że temat dość zaskakujący! Wynika on albo z nieznajomości kobiecej natury, albo męskiej, albo ogólnie, sama nie wiem! Każda kobieta, albo prawie każda, świadoma swojej seksualności, potrafi ją umiejętnie wykorzystać. Nazywaj to jak chcesz... wabienie samca, wojna płci, czy jeszcze inaczej. Nie rozumiem skąd Twój bulwers, bo przecież idąc ulicą chociażby w lecie, takie widoki są na porządku dziennym?! Mężczyźni to w dużej części niestety wzrokowcy i pierwsze na co zwrócą u Ciebie uwagę, to Twoje cycki i seksapil! Mózgu szukać będą na samiutkim końcu! Kolejna sprawa, to dość spora chyba grupa kobiet próbuje poprzez takie portale zwrócić na siebie uwagę świata modelingu, a świat modelingu, na tego typu portalach szuka nowych twarzy, ładnego ciała chociażby do wspomnianych przez Ciebie kolekcji bielizny.
A tak swoją drogą, to Twój górnolotny login ma uświadomić innym kobietom twoją tutaj wyższość, czy coś innego, bo nie ogarniam tego "kazania"?! Co ma nam dać? Wszystko albo nic. Nie widzę w tym nic niezwykłego, że tak kobiety jak i mężczyźni chwalą się swoim wyglądem, bo i portal ku temu! Pozdrawiam!
1...2...3...
Ciekawe, ja jako przedstawiciel nollaffow z przydomkiem 'mod' nie mam prawa tego napisac i wyslowic swojego zdania.
A na kolezanke nikt sie nie rzuca... hmmm.
Być może dlatego, że rzucasz się z pięściami na wszystkich?! A może dlatego, ze Twoim tezom brak uzasadnienia?! Kiedy zagłębisz się w świat zwierząt i ludzi, to dojdziesz do wniosku, że wcale aż tak bardzo nie różnią się od siebie?! W świecie zwierząt samica różni się albo jaskrawszym ubarwieniem, albo w grę wchodzą feromony. Na serwerze trudno o feromony, pozostają więc do wykorzystania inne metody i "broń"
Ps
Traktuj użytkowników w sposób w jaki sama chcesz być traktowana i nie będziesz mieć z nami problemu
3/4 zdjęć to fejki. A może jest tyle cichodajek na tym serwisie po prostu
Jak sie nie ma nic innego do zafoerowania to sie pokazuje cycki a najlepsze potem te same wariatki maja zal dupy do facetow. To sie nazywa bycie swiadomym swojej seksualnosci :D Mozna zauwazyc pewna zaleznosc. Im ktos jest bardziej prosty i prozny tym wiecej pokazuje.
A ja mam inne pytania
Czy my żyjemy totalitarnym, restrykcyjnym systemie, który nakazuje nam zakrycie ciała od stóp do głów?
Czy idąc na plaże każesz sobie oczy zakleić?
Czy nie potrafisz zapanować nad swoim instynktem?
Jeżeli mnie nie interesuje dana osoba, to jak dla mnie może stać naga jak św turecki i nie wzbudza mojego pożądania
Co mnie obchodzi jakiś tam pan "ixiński" i jego naga d00pa? Jak dla mnie, to na czubeczku może sobie przypiąć dzwoneczek dla lepszego efektu i mnie on nie interesuje, a na pewno nie patrzę na niego z podtekstem erotycznym, a raczej z rozbawieniem i litością! To wy wszędzie widzicie potencjalną chętną na wasz kawałek mięśnia"sercowego", bo inaczej i bez niego, nigdzie nie traficie
Hm..fakt - mozemy wykorzystywać naszą sexualnosc poprzez exponowanie atutów. Ale nie tylko tak ( pozpośrednio) można zwabic samca. Ja mam 1 fotkę i zwyczajną ( bez cyców na wierzchu) a mas naprawdę spore zainteresowanie i wieeele razy dostawałam wiadomosci typu : "ładny uśmiech , i widzę że nie błyskasz cycami jak inne, które myślą zetylko tak można zwrócic uwagę faceta"..