lista tematów
Naturalne kobiety strona 24 z 29
mam pytanie, chciałabym zapytać wszystkich panów to znaczy każdego co sądzą o paniach które są 100% naturalne i takie które nie są w 100% naturalne niech każdy mężczyzna odpowie podkreślam każdy nie tylko jedni wszyscy
Według mnie naturalna kobieta to ta która nie nakłada na twarz kilograma tapety, która nie robi sobie upiększających operacji,by lepiej wyglądać. Można się malować ale wszystko z umiarem a nie bez umiaru. Większość terazniejszej młodzieży nakłada tyle tapety,że masakra. Tapeta na twarzy bardzo postarza, i przez to cera staje się gorsza. Tylko niektóre dziewczyny chyba tego nie wiedzą,że bardzo mocny makijaż upiększa ale i szkodzi cerze. Na starość warza cera przez to będzie o wiele gorsza ,od tych dziewczyn co się tak nie tapetowaly w ogóle. Ja uważam że naturalne kobiety są piękniejsze, od tych wytapetowanych dziewczyn czy kobieta. Naturalne jest piękne ,a sztuczność to sztuczne piękno
. Trzeba akceptować siebie takim jakim się jest, a nie poprawiać swojej natury.
. Trzeba akceptować siebie takim jakim się jest, a nie poprawiać swojej natury.
A tak swoją drogą ,to po co zagadywales do niej skoro uważasz ,ze jest sztuczna i nie w twoim typie ?
A tak swoją drogą, to ujawnianie danych innych użytkowników, skanów, screenów z rozmów prywatnych karane było banem. Coś się w tej kwestii zmieniło?!
a ja mam na to wyje... ale pokazujecie innym użytkownikom jak się tutaj zachowywac i jak naginać regulamin