zdrada strona 7 z 8
Znam kobieciarza z Rumi po 40"zyje od lat z kobietami podrywa je tu i na wszystkich portalach tu chyba nie ma konta jest wszędzie żył z innymi gdy mnie poznał i żył że mną i ich było dużo Pan z Rumi po 40lysy z samochodem dobrej marki pracuje Niemcy kiedyś Belgia. Wysoki i szczupły
Sa tacy. Kłamią, zakladaja profile, na fotka.pl, na jakimś zbiorniku., na fb. znam takiego-klamał, ze z nikim nie pisze, okazało, sie , ze z wieloma na raz. A miał partnerkę, której tz wyznawał miłość. Szukał,,,nie wiem zcego,,ale pewnie sexu,,vbez zobowiąń. Nowych ciał, twarzy. Koleżanka, powiedziała mi, ze nakryla, nie wiem czy tutaj, czy na innym portalu-trzy konta faceta .
pisal, jak jej nie bylo, z kobietami. Po co?-przeciez nie żeby pogadać,,, tylko przypuszczam w innych celach. Faceci, sa podli ;p
Ilona
Weź go olej bo to jest taki portal że na bank byka!! Ja żebym był na twoim miejscu to bym się po złość z kimś przespał nagrał to i mu puścił he he
Najczesciej to panom chodzi o jedno, zwłaszcza na tego typu portalach.Mało jest tu wartościowych osób