Hej mam problemy omozecie mi wszelką pomoc będzie mile widziane.
zycie strona 3 z 4
stac sie obserwatorem, wtedy bedzie tobie uswiadomione z wyzszej perspektywy wszystko co bedzie sie działo w przestrzeniach duchowych
To dlaczego nie zastosować ku temu substancji, która tej uważności nie zakłóca, a wręcz ją zaostrza? Tylko utrudniać sobie zadanie dodatkowo takim "odwracaczem uwagi"?
obserwator neutralny, otwiera wyzsze wielowymiarowe zrozumienie, wiekszej istoty, ktora obejmuje wiele swiatow (hologramow) istoty jednoczesnie, czyli ujrzysz powiazania istot z roznych swiatow z twym terazniejszym zyciem, wiele aspektow swego zycia mozna zmienic, zrownowzyc wtedy skłupianie swojej uwagi na eufori stanu, bądz tej głupkowatosci blokuje przed to wszystko co opisałem
Ale typie dowód na to, ze dxm coś uszkadza STALE.
Ps: Drzewo można ściąć i łyżeczką do herbaty. Ale czy ktoś by chciał to robić? I w jakim celu? Chyba lepiej do tego celu nadaje się siekiera?
Neurony mozgu muszą uporzadkowac wiedze pojawiajacą sie, one ją magazynują, one mają pamiec tak jak komputer, wtedy budzą sie inne czesci naszego mozgu, neyrony wypełniają sie swiatłem, swiatło to niesie informacje, ta informacja musi miec punkt zaczepienia w naszych neuronach, jezeli one nikną przez chemie, informacja nie ma gdzie sie kotwiczyc
wszystko co chemiczne, sztuczne uszkadza neurony tylko to co pochodzi od boga (z natury) nie zabija neuronow ;)
To po prawie dekadzie uzytkowania i czterocyfrowej liczbie tripów na dxm to ja już chyba żadnych neuronów nie mam wg Twojej teorii, co?