Znacie jakieś dobre teksty na podryw? Bo chce jakąś dziunie poderwać
teksty na podryw.. strona 6 z 7
nick jego ma tyle do prawdy, co ta niby jego prawda w poście, czyli jedno i drugie moze nie byc prawdą, nie wiem co mu tam w głowie siedzi, moze sam sie okresli zanim zaczną go koleżanki bronić, ale dla mnie facet który określa z góry tak kobiety to zero.
kolega chyba nawet fejkiem sie okazał, ehh biedny człowiek, podszywał się pod przystojnego faceta, bo nie miał powodzenia wśród kobiet i dlatego tak je z góry określał, dowartościowywał sie pod fałszywkami.
Oby znalazł ta jedyną i zmienił zdanie o kobietach.
amen.
Cieplutki to i Polki mu nie pasują ... Chyba kolega po za sosnowcem to nie był i nie wie jak wyglądają Slowianki
Najlepszymi "kur(.)ami" - jak Ty to nazywasz - w Europie, są Ukrainki i Czeszki.
Polki...?!
*** POLKI TO ZAKONNICE ***
"Tutejsze białogłowy kożuchami śmierdzą" - jak powiedział książę Bogusław Radziwiłł w "Potopie" H. Sienkiewicza
Cyt. "Podrywanie typiar na jakies teksty jest bardziej żałosne niż wkladanie świeczki psu w dupe."
Zawsze można najpierw pokazać pieniążki czy ładny samochodzik... ale w pewnym momencie i tak trzeba będzie "otworzyć do niej gębę", chociażby pytając "ile bierze za numerek"; sposób w jaki zadasz jej to pytanie, zależy w dużej mierze od Twojej kultury osobistej. No i właśnie ten "tekst - klucz" nazywa sie w języku potocznym - PODRYWEM.
Nie wiem czy wiesz ale nie musze walic tekstów zeby kogos poderwac a ponadto temat jest o tekstach wiec domyslam sie ze nie o zwyklej rozmowie czaisz ?
Polki to zakonnice :D :D :D :D :D :D tego chyba nie trzeba komentowac. Wystarcza 2 Twoje teksty i bez obrazy ale widac ze jestes typowym stulejarzem.
Chyba najlepiej improwizować niż walić "sucharami". Zależy jak pokierujemy rozmową z dziewczyną/facetem. W cenie jest: inteligencja, poczucie humoru itd.