Ile daje się w kopertę PARZE MŁODEJ
Pytanko do was strona 1 z 2
zalezży od dochodów i chęci, ale takie 300zł to minimum, żeby chociaż parze młodej zwróciło się za to, ze opłacili np miejscówkę za was w lokalu.
dają najczęciej 500zł. ja ostatnio dałam 1000zł ale chrześniaczce na komunie. Plus dopłynięcie do Szwecji kolejny tysiąc, dobrze że mam tam tylko jedną siostrzenicę :D
Co do sali to tylko wesele bez poprawin i tylko do 3 powiecmy ze im się spieszylo ... jeszcze do tego 100 na wózek i chyba będzie ok
Ja bratu dałem 50 losów na Chybił Trafił od LOTTO + Krugerranda 1/20 uncji. Mnie to kosztowało ≈650zł, ale Młoda Para wyciągnęła z biznesu (nie licząc bulionówki) ponad tysiąc PLN.
Pomijam oczywiście uczucie zaskoczenia i satysfakcji Młodej Pary, którego nie da się wycenić.
Daj od siebie tyle, ile sam chciałbyś otrzymać. Trochę inwencji a sprawisz Parze sporo radości. Same banknoty są nudne -jako prezent, ale fakt, fajnie jest się obracać w tak nudnym towarzystwie
Czemu dostałam bana za zdjęcie . Chcę mieć odblokowanie konto na fotce więc odblokujcie mi je . Nie ma cyckow na wierzchu poznałam się z regulaminem . I nic n ie zrobiłam nie tak