komu sie zdarzylo ze kobiety podsylaly na priv swoje polnagie czy nagie zdjecia i z jakich powodow to robily ?
lista tematów
nagi fotografie strona 2 z 4
Konto usunięte: ta znow to video z ta violonczela...juz sie tak nie chwal...nikt nie jest tym zainteresowany...
mam to gdzies czy Ci sie podoba czy nie, mam to w opisie na forum, ten link jest przy każdym napisanym moim poscie, ja nie dodaje go nigdzie co chwile, bystrzaku.
dodajesz mnie na Czarną liste i na forum mnie cytujesz,. wtf?
wszystko dobrze pod kopułą?
Sarna: jacek82j: ta znow to video z ta violonczela...juz sie tak nie chwal...nikt nie jest tym zainteresowany...
mam to gdzies czy Ci sie podoba czy nie, mam to w opisie na forum, ten link jest przy każdym napisanym moim poscie, ja nie dodaje go nigdzie co chwile, bystrzaku.
dodajesz mnie na Czarną liste i na forum mnie cytujesz,. wtf?
wszystko dobrze pod kopułą?
a ty nie cytujesz czyis wypowiedzi?zablokowalem cie gdyz nie chce patrzec na twoja morde...pasuje odpowiedz?
Konto usunięte: a ty nie cytujesz czyis wypowiedzi?zablokowalem cie gdyz nie chce patrzec na twoja morde...pasuje odpowiedz?
Nie dodaję nikogo na czarną listę, bo to infantylne czyt-> dziecinne, nie przezywam aż tak słów na monitorze żeby to w jakis sposób mnie skrzywdziło, naprawdę szkoda Twojego stresu.
co do cytowania, owszem cytuję ale nie kogoś, kogo nie trawię.
Trzeba sie nauczyć ignorowac osoby, które Cię drażnią, inaczej bedziesz zbierał bany, będa uważali Cie za histeryka.
Ogarnij testosteron xd
Sarna: samotnylew: a ty nie cytujesz czyis wypowiedzi?zablokowalem cie gdyz nie chce patrzec na twoja morde...pasuje odpowiedz?
Nie dodaję nikogo na czarną listę, bo to infantylne czyt-> dziecinne, nie przezywam aż tak słów na monitorze żeby to w jakis sposób mnie skrzywdziło, naprawdę szkoda Twojego stresu.
co do cytowania, owszem cytuję ale nie kogoś, kogo nie trawię.
Trzeba sie nauczyć ignorowac osoby, które Cię drażnią, inaczej bedziesz zbierał bany, będa uważali Cie za histeryka.
Ogarnij testosteron xd
ha sama ogarnij swoj estrogen patogenie-infantylna to jestes ty sarenko-nawet nick masz dziecinny...zal mi cie sfrustrowana nastko