Hej czy znacie jakies inne sposoby na zostanie gwiazda niz jej zakup?
lista tematów
Mozna w jakis inny sposob zostac gwiazda niz kulienie jej? strona 2 z 4
To takie podrasowane można zawsze to dawało się takie z uchem czy od frontu teraz moda gdzie człowiek zawsze jakoś tak nietwarzowo wychodził :D No skoro można to jak to kobieta zawsze i wszędzie musi wyglądać NAJ
A tak poza tym to chyba i tak musiało by być jakoś wykadrowane z poduszką nie dodasz :D
Konto usunięte: wziac: identyfikatora firmowego
To takie podrasowane można zawsze to dawało się takie z uchem czy od frontu teraz moda gdzie człowiek zawsze jakoś tak nietwarzowo wychodził :D No skoro można to jak to kobieta zawsze i wszędzie musi wyglądać NAJ
A tak poza tym to chyba i tak musiało by być jakoś wykadrowane z poduszką nie dodasz :D
musi być naj skoro miesiecznie oglaa moj identyfikarot setki osób
jaką poduszką? Puszinem?
A to o tym w odcieniach szarości mówisz no do identyfikatora ujdzie a tam to w serduszka to kołdła chyba jednak :D
Dobra nie molestuj mnie uciekam spać dobrej nocy a miałem wziąć cię na warsztat ale oczy mnie bolą no mniejsza z tym :D Jak mnie najdzie wena to się pobawię ...chyba
Konto usunięte: A to o tym w odcieniach szarości mówisz no do identyfikatora ujdzie a tam to w serduszka to kołdła chyba jednak :D
Dobra nie molestuj mnie uciekam spać dobrej nocy a miałem wziąć cię na warsztat ale oczy mnie bolą no mniejsza z tym :D Jak mnie najdzie wena to się pobawię ...chyba
nieeee nie to :)