lista tematów
gdybyś miała/miał boska moc strona 1 z 5
Tak jak w temacie , budzisz się rano i możesz wszystko łamać prawa fizyki, wywoływać różne zeczy wpływać na wolę innych ludzi itp
Zniszczył bym planetę ziemię ludzi bym oszczędził
o jej jedno wyklucza drugie no trudno chciałem dobrze 
o jej jedno wyklucza drugie no trudno chciałem dobrze 
Konto usunięte: budzisz się rano i możesz wszystko łamać prawa fizyki, wywoływać różne zeczy wpływać na wolę innych ludzi itp
Anuluję supermoce dla wszystkich. Co to by było gdyby każdy mógł robić co chce
Ale wczesniej wycofam z ludzkich małych pustych kokosów pojęcie generalizacja, jak i jego znaczenie. To słowo jest tak oklepane,nawet nie jestem już w stanie się smiać na widok takich postaw na forum, które są zwykłą prowokacją. Dla prostego przykładu: gdy zobaczę kilkanaście solniczek które są takie same, przereklamowane i tak samo badziewne, rozwalą sie po tygodniu czy miesiącu... na myśl przychodzi mi tylko jedna myśl i jedno słowo TANDETA. Jeśli każdy z takimi mocami robi co chce, pomyślmy.... prosty przykład "modlitwa polaka" z kultowego filmu, co bardziej rozgarnięci wiedzą z jakiego filmu. Jeden drugiemu źle życzy i co mamy w efekcie? wymarcie narodu. Myślę ze takie coś jak super moce dla każdego nigdy nie powinny mieć miejsca. Temat fajny pobudzający wyobraźnię
To teraz ja. zrobił bym
1 zlikwidował raka bo to paskudna choroba
2 sprawił bym aby wszyscy Polacy zaczęli by myśleć
3 jak by zrobili komiks o mnie to bym mógł zrezygnować z super mocy
1 zlikwidował raka bo to paskudna choroba
2 sprawił bym aby wszyscy Polacy zaczęli by myśleć
3 jak by zrobili komiks o mnie to bym mógł zrezygnować z super mocy