BekaZciebieModzie
BekaZciebieModzie
  3 lipca 2017 (pierwszy post)

Dla jaj komentarze zaczynamy od " Moja ocena tego jest taka.... " :D

amarettoUK
amarettoUK
  6 lipca 2017
AmongUs
AmongUs: Ty akurat sam siebie zaorales kilka tematow temu i uwierz ze twoje przemyslenia nikogo tu nie interesuja, szach i mat panie na temat

Twoich zaorań to już zliczyć nie sposób.Szach Iranu i mat ze statku.
AmongUs
Reputacja: -519 | BluzgometrTM: 15
AmongUs
  6 lipca 2017

Jestes tu by dostarczac rozrywki a nie filozofowac, znaj swoje miejsce i graj dalej swoja role

RedRiding1978
RedRiding1978
  6 lipca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie "stali się" a wyście nas zrobili,pani koszerna.

A to dobre :D Jakoś ze mnie panie pejsaty nikt murzyna nie zrobił i raczej nie zrobi. Twoje życie, Twój wybór. Do kogo pretensje? Do tego, którego widzisz w lustrze?

Konto usunięte
Konto usunięte: Zaiste za pejsaty polskojęzyczny rząd chyba tylko głupiec by walczył.

Mało uważnie czytasz, albo wcale, albo rozumiesz jak Ci pasuje. W sumie, wszystko mi jedno co tam ci się w główce uroiło :)
RedRiding1978
RedRiding1978
  6 lipca 2017
AmongUs
AmongUs: Ty akurat sam siebie zaorales kilka tematow temu i uwierz ze twoje przemyslenia nikogo tu nie interesuja, szach i mat panie na temat

Nawet domyślam się w którym:) Daj mu spokój to tylko kiepskiej jakości troll tak jak upiorna. Jak mu brakuje argumentów, to odpowiedzialność przeżuci na postronnych byle wyjść z tego cało no ale tym razem coś mu nie pykło :)
AmongUs
AmongUs
  7 lipca 2017

Spokoj to mu moge dac jak legnie w grobie

RedRiding1978
RedRiding1978
  7 lipca 2017

No to nie dawaj mu spokoju :) Ty na pewno zrobisz na przekór :)

AmongUs
AmongUs
  7 lipca 2017

Nie moge sobie pozwolic zeby takie przybledy jak on albo ta nieszczesna Kodeina sie tu panoszyly

RedRiding1978
RedRiding1978
  7 lipca 2017

Oczywiście "Antszej" że nie możesz sobie na to pozwolić :) Zgadzam się z tobą w 100%. Nie dość, że przybłędy, to jeszcze pozwalają sobie na tak rażącą niesubordynacje wobec pana:) Nie można spoufalać się z pospólstwem :)

AmongUs
AmongUs
  7 lipca 2017

Nie wzywaj imienia boga swego na daremno xd

BabaxJaga
Reputacja: -2128 | BluzgometrTM: 15
BabaxJaga
  9 lipca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: buhaha-ha zdanie takich jak ty na ten temat znam:) Znałam je również wtedy, kiedy NATO przesuwało swoje bazy

no to my bezpieczni "tera" jak jasna cholera, buahahaha,
w razie czego i tak nam się oberwie, Rosja zbyt blisko, a Ameryka zbyt daleko
zresztą Niemcy i tak wtrącą swoje 3grosze

Konto usunięte
Konto usunięte: Dopiero co wyliście bo jesteśmy marginalizowani, teraz nie podoba wam się to że jednak to nieprawda i marginalizowane są Niemcy i Francja?!

spoko, nie są tacy naiwni jak my, a w końcu trzeba dbać o nowe rynki zbytu dla swojego sprzętu,
bez podtekstów proszę, to wszystko w ramach owej miłości ACHmeryki,
jak widać wchodzenie w 4 litery wychodzi nam całkiem nieźle, zobaczymy tylko kiedy odbije się nam czkawką

Konto usunięte
Konto usunięte: jak wujek Sam potraktował ciotkę Makrelę w Waszyngtonie :)

z niusów Łoszyngton The Forum wynika, że warte jedno drugiego,
na spotkaniu G20 Trampek promował córeczkę, swojego "dohadcę", która zajęła miejsce należne szefom delegacji,
on sam "ozobiździe" uczestniczył w spotkaniu 1:1 jak na rozmownego Trampka przystało,

podczas wizyty u nas umiejętnie podlizywał się rodakom uderzając w n/czułe struny: powstanie warszawskie, Wojtyła, niezłomność żołnierza polskiego, duma i walka o niepodległość, a nasi łykali jak świeże bułeczki,
całkiem niezłe dyplomatyczne posunięcie ze strony "Fuja" Sama
ach, jak ta ACHmeryka nas "tofa", łza się w oku "kronci"

Konto usunięte
Konto usunięte: Islamiści dawno je zjadły i wydaliły. Co zostało dla rdzennych mieszkańców?! Shit do posprzątania

wszystkich zasobów nie zjadły, no i nie zapominaj o strefach wpływów
z tego co wiem Putin dogadał się już z Trumpem w sprawie Syrii, będzie można zakończyć trwającą wojnę i podzielić się wpływami

Konto usunięte
Konto usunięte: Omija Makrelę, omija żabojadów(chociaż to ich konsulaty zabiegaja o widzenie) i ląduje u nas. To sa mld dolarów które każda ze stron może na tej wizycie zyskać a kraje ościenne stracić.Nie zapominaj, ze 60% rynku zbytu na samochody Makreli, to są rynki wujka Sama. Jak on nałoży na nią embargo za Gazprom, to Makrela będzie cieniutko "śpiwać"

kruk krulowi oka nie wykole,

Kaczka chce uniezależnienia się od gazu Rosji, więc "Fujo" z chęcią zacznie opylać swój skroplony,
oczywiście w ramach wspomnianej miłości, przecież nie chodzi o kasę

Konto usunięte
Konto usunięte: Jednoczymy się z kim?!

z ufoludkami,
potraktuj to jako poufne info, a więc morda w kubeł

Konto usunięte
Konto usunięte: Czy jednoczymy się z tą armią w rozsypce która mieściła się na stadionie 10 lecia?!

nie płacz, Antoni czuwa, on odbuduje n/armię, "bydziem" panami, nikt nam nie podskoczy

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale cuś chyba nie w temacie jesteś, bo projekt zniesienia wiz dla Polaków jest w senacie/kongresie

wierzę ci na słowo, ale ty "siostro" też "cuś" w temacie nie jesteś, bo "Fujo" obiecywał zniesienie wiz dla Polaków puszczając zachęcająco oko do Polonii, prosząc ja o głosy, przyjażń i partnerstwo.
"Dajcie mi 2tygodnie po zaprzysiężeniu, Załatwię to"– mówił na spotkaniu z udziałem m.in. konsula generalnego RP Piotra Janickiego, przedstawicieli środowisk biznesowych, medycznych i edukacyjnych.

no i dupa blada, bo cosik więcej upłynęło jak wspomniane 2 tygodnie, a wizy jak były tak nadal są i pewnie długo jeszcze będą,
nie ma to jak kiełbasa przedwyborcza

Konto usunięte
Konto usunięte: i nie tylko ten, ale podobny który może nałożyć wizy dla krajów sprzyjających islamistom jako kraje ryzykowne pod względem terrorystycznym. O tym też kiedyś wspomniałam, że najpierw naściągają islamistów, a później jako kraje im sprzyjające i stanowiące zagrożenie wysadzą ich w kosmos i to się właśnie dzieje

wow, normalnie "grozom" powiało
szkoda tylko, że Kim Dzong Un oddał obywatela "Juesej" w stanie wegetatywnym

moja ewangelia
WCZORAJ już utracone, DZISIAJ jest w rękach naszych, a JUTRO? nie dajmy się choć JUTREM straszyć
moja wiara https://www.youtube.com/watch?v=TLgacbYRQ_I
mój dekalog https://www.youtube.com/watch?v=ITsL91vlIcM

BabaxJaga
BabaxJaga
  9 lipca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Nic w tym dziwnego że szef mocarstwa, wizytuje tegoż mocarstwa kolonie:)

pańskie oko konia tuczy, miłość miłoscią, ale trzeba mieć wszystko na oku no i wybadać teren
śp.Amaro spoczywaj w pokoju

Konto usunięte
Konto usunięte: Postrzegam to jako partnerstwo a nie kolonię i poddaństwo.

mówi lis do kury: tyś mi siostrą, a twój dom moim domem, spodziewaj się częstych wizyt

Konto usunięte
Konto usunięte: Ameryka potrzebuje Polski w takim samym stopniu jak Polska Ameryki.

mieso armatnie bywa w cenie, zwł w czasie konfiktu
https://www.youtube.com/watch?v=fhNrqc6yvTU
Lodka, w Wietnamie też im chodziło o "dymokrację", ale niestety ponieśli porażkę, nie wydymali

moja ewangelia
WCZORAJ już utracone, DZISIAJ jest w rękach naszych, a JUTRO? nie dajmy się choć JUTREM straszyć

RedRiding1978
RedRiding1978
  9 lipca 2017
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

Jaga, gdyby mnie to interesowało, to pewnie dyskutowałabym z "tobom" co zrobił dzwon Un, ale mnie interesuje tylko to, co będziemy mieć z tego my i Polska. Ty jesteś typowym lemingiem lewej strony, ale ja prawej nie byłam i nie będę

RedRiding1978
RedRiding1978
  9 lipca 2017

Jeżeli coś/ kogoś popieram to dlatego, że uważam to za słuszne a nie dlatego że tak trzeba i nie bałwochwalczo, więc spokojnie, wrzuć na luz bo ci się styki zaczynają palić

RedRiding1978
RedRiding1978
  9 lipca 2017

Ty nie dostrzegasz błędow swojej frakcji ale ja swoich widzę doskonale i to jest ta "drobna" między nami różnica

BabaxJaga
BabaxJaga
  9 lipca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty jesteś typowym lemingiem lewej strony

od dziś wieszam to sobie w "tualecie" vis a vis kibelka, sranie na wesoło pewne jak amen w pacierzu

moja ewangelia

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.