lista tematów
Nagie zdjęcia strona 6 z 8
Drodzy niektórzy panowie, którzy wysyłacie fotki swojego przyrodzenia, miejcie czelność się ujawnić skoro i tak spamujecie tym byle komu i odpowiedzcie: Co Wam do jasnej choinki siedzi w głowach i po co to wysyłacie?
Pytałaś co masz robić jak twój partner jest w pracy, to ci odpowiedziałam. Możesz również umyć okna, wyprać firanki, posprzątać łazienkę, ugotować obiad, powiesić pranie, wyprasować, i nie musisz tylko siedzieć na forach i czytać co mężczyźni piszą, bo ciebie to guzik powinno obchodzić. Ty jesteś kobietą i masz robić to, co należy do twoich obowiązków. Koniec, kropka.
Konto usunięte: umyć okna, wyprać firanki, posprzątać łazienkę, ugotować obiad, powiesić pranie, wyprasować
ale ona chyba nie robi (nie wiem)bo wtedy czuje sie ponizona ze niby kura domowa-cos tam kiedys bełkociła na ten temat (ze kobiety powinne miec tylko pasje itp a nie cały czas zajmowanie sie domem ) wiec jej jedna z pasji jest czytanie bzdur na forach
SkromnyJaa: ale ona chyba nie robi (nie wiem)bo wtedy czuje sie ponizona ze niby kura domowa-cos tam kiedys bełkociła na ten temat (ze kobiety powinne miec tylko pasje itp a nie cały czas zajmowanie sie domem ) wiec jej jedna z pasji jest czytanie bzdur na forach
1. Buntuje sie przeciwko pogladowi ze sprzatac powinna tylko kobieta. Obowiazki domowe naleza do obojga! A czasem nawet i do dzieci jak podrosną. O dom obowiazek ma dbac kazdy, a nie tylko kobieta. Choćby nie wiem jak wielki mielibyscie [faceci] bol dupy o to, taka jest prawda. Wy tez powinniscie okna myć.
- Potem kobieta nie ma czasu na pasje, a wy calymi dniami po pracy nic nie robicie. I pretesnje, ze kobieta zmeczona nie chce seksu albo ze nie ma pasji. Bo jak skoro przez wasze lenistwo nie ma czasu?
2. To nie sa bzdury.
3. To jest jedno z moich hobby. Pisanie z ludźmi na forach. Ale nie pasją. Na forach siedze w wolnych chwilach gdy akurat nie moge zająć się pasją lub innym hobby np gdy jade autobusem.
jak cie kiedys facet skrzywdzi, zgwałci, potem nie bedziesz mogla usunąć ciązy z gwałtu, potem inni faceci cie nie beda chcieci bo masz dziecko, potem beda cie wytykac palcami ze zaszlas i masz nieslubne dziecko to sie przekonasz co to znaczy... a nieee, sory, za stara juz jestes. No to gdy cie maż kopnie w dupe dla mlodszej. I bedzie chciał jeszcze zeby jego nowa dupa miała pełnię władzy nad twoimi córkami. Wtedy moze zrozumiesz, do czego jest feminizm.
Konto usunięte: jak cie kiedys facet skrzywdzi, zgwałci, potem nie bedziesz mogla usunąć ciązy z gwałtu
Po jakiego "ch" piszesz do mnie te twoje brednie? Na pewno nie będę winić za to dziecka, że dorosły miał z głowa coś nie tak. Poza tym, aborcji z gwałtu w roku 2015 była jedna. To tak marginalny przypadek, który wy chcecie koniecznie wykorzystać by zrobić dobrze swoim cip..., żyć bez zobowiązań i na legalu dalej mordować. W skali Polski i na 37 mln ludzi z tego jakaś połowa mężczyzn, jeden przypadek. Kogo chcesz przekonać i do czego? Koniecznie chcesz zrobić z mężczyzn psychopatów i gwałcicieli, ale kiepsko ci to idzie. Idź do psychiatry a nie szukaj "zbawienia" na forum
Konto usunięte: bo masz dziecko, potem beda cie wytykac palcami ze zaszlas i masz nieslubne dziecko to sie przekonasz co to znaczy...
Nie te czasy nie ten świat. Takich kobiet są tysiące i wręcz przeciwnie, mogą liczyć na opiekę środowiska w którym żyją i państwa które też im pomaga w wychowaniu, to o co beczysz?
Mój mąż był wierny jak pies i nie to go zgubiło
Bezdenną głupotą i próbą zamanipulowania takich bezmózgich istotek jak np ty
A nawet gdyby mój mąż puścił się z inną, to co ja mam się zeszma.... i zrobić to samo co on? Chyba cię głowa dziecinko boli
Konto usunięte: To tak marginalny przypadek, który wy chcecie koniecznie wykorzystać by zrobić dobrze swoim cip..., żyć bez zobowiązań i na legalu dalej mordować.
kto ci takich bredni naopowiadał :D nic dziwnego ze jestes cieta na mnie, masz feministki za nawiedzone baby ktore chcą chodzić z zakrwawionymi majtkami po ulicach :D feministkom chodzi o dobro kobiet. A to ze aborcja z gałtu była jedna... bo zanim sie ustali ze to ciaza z gwałtu, to płód jest juz zbyt duzy do usunięcia. Lub ciezarna sama sie nie zgłasza.
Uwazasz, ze dzieki legalnej aborcji po gwałcie kobiety beda mogły usuwać kazda ciąze na zawołanie?
Konto usunięte: Takich kobiet są tysiące i wręcz przeciwnie, mogą liczyć na opiekę środowiska w którym żyją i państwa które też im pomaga w wychowaniu, to o co beczysz?
o to by facet wziął odpowiedzialność za swoje czyny. Ona ma urodzic, bo jak usunie to szmata. Ona ma wychowac to dziecko bo jak odda do adopcji to szmata. Może co prawda korzystać z pomocy, ale i tak bedzie jej ciezko. A on? A kij z nim nie? Niech sobie dalej zyje...
O to "becze" ze wszystko jest na jej głowie a on ma wszystko w dupie. Gdzie tu sprawiedliwosc? Oboje dzieciaka zmajstrowali, dlaczego ONA ma sie o wszystko troszczyc głowić ze wszystkiego rezygnować wszystko załatwać i sie martwić?
Zwłaszcza ze są faceci tak bezczelni ze nawet jesli machną dzieciaka byłej żonie to nawet alimnetów nie zapłacą.
A ty ich bronisz i mnie wyzywasz? Puknij sie w głowe. Strzelasz do własnej bramki.
bezmózga to ty jesteś, bo jeszcze niewiele widzisz na swiecie widac. Nie wszystko jest takie rozowe, jest wielu ujów na tej planecie. I nikt mną nie manipuluje. Sama mam takie poglądy.
Konto usunięte: A nawet gdyby mój mąż puścił się z inną, to co ja mam się zeszma.... i zrobić to samo co on? Chyba cię głowa dziecinko boli
przynajmniej przezyłabys to co wiele kobiet przezywa z powodu facetów. Faceto potrafił odejść od żony i dzieci tuż przed swietami. Spakował walizy i odszedł bez słowa. Pewnie do kochanki. Dzieci własne olał przed gwiazdką. Nie wiesz jakimi ujami potrafią być faceci? Bronisz ich, a jak jakiś ci krzywde zrobi to co wybaczysz mu, bo taka jest kolej rzeczy i rola kobiety, jeszcze na siebie zwalisz wine? Jak chcesz, ja nie zamierzam sobie na to pozwalać.
Zabieraj się stąd trolico i nie spamuj mi powiadomień, bo nie mam żadnej przyjemności w dyskutowaniu z kimś taki jak ty
Konto usunięte: Zabieraj się stąd trolico i nie spamuj mi powiadomień, bo nie mam żadnej przyjemności w dyskutowaniu z kimś taki jak ty
Widac tylko tyle "mundrego" masz mi do napisania. Przytłacza cie ilośc tekstu, bo nie umiesz czytać, czy moze wyszlo na to ze mam racje a ty nie chcesz sie ośmieszyć?
jak nie chcesz czytac to przynajmniej nie wtrącaj sie w moje wypowiedzi do innych.
Nie no, po tobie i nie tylko po tobie to ja nie spodziewam się już niczego mądrego i odkrywczego. właśnie przyglądam się jednem z profili i zastanawiam się czy na 112 nie zadzwonić buhahhahaha oplułam się kawą :)))Niektórzy mają niesamowitą inwencję "tfurczą" :)))
Nawet wiedząc że masz racje, to nigdy ci jej nie przyznam . wiesz dlaczego? dla zasady. To ty wciskasz mnie w jakieś swoje przepychanki ze skormnym a oboje jesteście siebie warci. jednymi wartościami oboje zajeżdżacie