Konto usunięte: Weź żesz się ogarnij. Jak coś publicznie udostępniasz w internecie i ktoś to zobaczy to nie jest stalking. Nawet nie chodzi i Twój wizerunek ani dane osobowe.
stalking, bo ja TYLKO wstawiłam moje rysunki. Wy obejrzeliście i spoko, a bello już szuka gmera po internetach, bo mnie tak nienawidzi, ze nie wierzy że coś moze być moje, tylko już podejrzenia nabiera, szuka dziury w całym, obserwuje pod każdym kątem, grzebie, wywala na wierzch, swoje podejrzenia pisze publicznie PLUS wyśmiewa tych co uwierzyli i mnie ze niby ja kłamie, a wmawia to wszystkim tylko dlatego bo on nie wierzy. Ja mam sie tłumaczyc z czegoś czego nie zrobiłam, bo ON TAK CHCE, BO ON NIE WIERZY. A kim on jest zeby czegos takiego ode mnie rządać? Nikim, zwykłym trollem, a ma sie za bór wie jakiego super hiper gościa, któremu każda loszka musi się tłumaczyć gdy tylko on nabierze jakichkolwiek podejrzeń. Nie zostawi tego od tak, on za wszelką cene chce mnie ośmieszyc i udupić, bo sie jak ten tasiemiec przyssał akurat do mnie. I ja musze sie męczyc z udowadniamiem czegokolwiek bo on tak chce. Zenada.
wiec wyszukuje wszyskiego by mnie tu ośmieszyć i zasugerowac innym ze sie niby pod kogoś podszywam (innych by o to nie podejrzewał) a w tym celu zadał sobie tyle trudu, by przegooglować moje prace, z ktorych celowo usunełam podpisy, by nikt nie wygooglował mojego konta na dA (chcialam by pozostały te konta nie powiązane). Komu normalnemu by sie chciało tak kombinowac w celu udupienia jednej osoby, jeśli nie trollowi zayebowi stalkerowi ?