To jest fakt. Każdy się chyba z tym zgodzi
Czemu kobiety nie zdradzają strona 6 z 7
Jebit cytadela:)) jakby mnie interesował Twój kolor włosów :) Na dole też masz po filtrze? buhahhaha
Ona nie wiedziała tego, co wiem ja. Była wobec Twojej tyrady bezbronna, a my, mieliśmy stare niezamknięte rozdziały :)))
Przecież wiem, że jesteś blondynem(a mówią, że to blondynki są tępe i niemyślące), bo już Ci pisałam, że gdyby nie to 1 zdjęcie, nie wiedziałabym z kim pisze. Dokładnie to, które teraz oceniłam :)))
no to jednak interesuje gdzieś coś tam dzwoni. Chciała bys go poczuc no na szczescie za marzenia nie karają haha
ale to akcja Z DUPY jarzysz ???? Bo to ona zgłosiła się na forum z problemem - dostała diagnoze, obraziła się bo komentarzyk nie byl słiiiit ( jprdl.... ) a ty wpadasz jak z widelcem do tartaku. Do niczego to ze mialem konto na zbiorniku 2 lata temu nie pasuje pajemajesz ????
Ty na pewno zmienilas nick nie pamietam jaki wtedy mialas - nie masz zadnych ot, walisz anonimowo - no to co tam ukrywasz kobieciątko hmmmm ???? No wywal jakies swoje rzeczy może też to poddamy DOGŁEBNEJ nalizie ;))))
Po 2, to powiedz mi, jakim trzeba być "inteligentem" powiatowym by na 2 skrajnie różnych portalach mieć ten sam login?! No trzeba być skrajnie tępym trepem i tyle w temacie :) Przecież ja wpisałam nie login z kosmosu tylko Twój login z fotki! Jarzysz?! i wyszukiwarka sama pokazała mi do Ciebie droge :))
I sądzisz że gdybym naprawde chciał sie z tym kryc nie wpadł bym na to by dac dwa rozne loginy - gratuluje TOBIE inteligencji
jesli sądzisz że te dwa portale są SKRAJNIE różne ..... heh .... o litości :))))))))
Co Ty myślisz, że ja latałam po sieci i szukałam Twojej po po filtrze "mordki"?! Chyba żebym sobie bardzo głowę potłukła, to może....:) Wpisałam login z fotki i wyświetliły się 2 portale. Koniec kropka. A że tam umieściłeś poza fociałkami opis, to grzechem byłoby nie skorzystać i nie poczytać :) Myślisz, że mnie interesuje zawartość Twojego rozporka?( Na tamtym portalu była pierwszej kategorii, to wiem :) ) To drugorzędna informacja, a czasami, nawet wypada zostawić coś dla wyobraźni:))) Wtedy lepiej mózg pracuje :)))
No...... tamten nie pozostawia żadnego złudzenia po co się tam logują i jakie tam są "atrakcje" ...... Może nie będę ich tutaj opisywać, bo nie wszyscy są w jednakowych butach-pisząc kolokwialnie :))
Więc są różnie ae nie skrajnie - czym że ktoś zdejmie gace a tu je ma ? I tu i tam są ludzie - tam przynajmniej nie walą ściemy
Dobrze wiesz co tam jest..... i nie rżnij głupa ok?! żeby tylko tyle, to dałoby się tam przeżyć. Skoro tak uważasz, to co robisz dzisiaj tutaj? Zmieniło się coś tutaj, czy tam po tym wycieku danych?! Ile było rozwodów? :)
A użyłeś w ogóle takiego słowa? Jakoś nie zwróciłam na nie uwagi:P Twoje lawiny słów są tak naturalne, że aż zabawne :))Należysz do tej grupy osób, których chyba nigdy nie potraktowałabym poważnie:) nawet, gdybym Cię widziała na tym stosie, spalonego do połowy :) Twoje zestawienia wyrazów są równie urocze jak u 10 letniego dziecka :))) Ty byś zarypał samym gadaniem. Jak klecha z ambony .....:)))
jak tylko otworzylem gebe i chcialem to powiedziec natychmiast inkwizycja zdzieliła krzyzem i skazała na godzinne potepienie. Nie trzeba mnie traktować poważnie, wole naturalność a nie pompowanie balonu. A zestawienia wyrazów no cóż - potrafię mówić zarówno ładnie składnie, być żywą egzemplifikacją erudycji ale procesy myślowe niektórych osób przy tym szwankują więc jest jak jest. Czasem można ale generalnie lepiej walić jak chłop krowie na rowie