MaqdaIena: Nie byłam i nie idę, bo nie ma tam nic czego nie widziałam już
no mi tez po drodze tam nie było, pytali czy chcę jechac, ja nawet specjalnie nie znam sie na autach, więc jak bedą czasem opowiadać dane techniczne i te inne konie czy przyspieszenie to i tak mi to dużo nie mówi.
tak sobie skojarzyłam Poznań, auta, myślałam ze tez latasz na te targi co roku.
MaqdaIena: patrzę o! Ma się intuicję
powiadomieniami fajnie można przywołać, zobacz na tym cmentarzu teraz tylko można znicz zapalić, Rexowi podrywać się nawet Hot nastek nie chce.
Konto usunięte: Można się przyzwyczaić do nocek ja tam osobiście wole pracować na nocki lepsza kasa .
za nocki jest dodatek, kasa lepsza u nas np za system 4 brygadowy, 2 dni rano, 2 dni popołudniówka i 2 dni nocka i 2 dni wolne i tak w koło bez względu czy wleci sobota czy niedziela, za to ma sie w tygodniu wolne,wtedy jest 600zł jest dodatku plus dodatek za niechorowanie w okresie letnim, 170zł na miesiac, plus wczasy pod gruszą, tyle ze nie wiem jak to idzie bo te wczasy mają być w tym roku 1 raz, cos tam mają wracać jak opłacisz pobyt i okażesz się fakturą, trzynastka raz w roku w lutym, chociaż na umowie nie ma wielkiej stawki za godzinę związki zawodowe walczą o różne dodatki dla nas.