lista tematów
Anglia strona 4 z 6
Specjalnie nie zamazałam paska narzędzi i kart, bo szczególnie interesująca jest ostatnia pozycja która doskonale obnaża obłudę i hipokryzję moderacji. głównie tej która uważa, ze wszyscy jej zazdroszczą pozycji. Tylko w czym? w szambie?! warto u was mieć profil ze zdjęciami :))))
Jaka gownoburza bo byle przyglup udaje wielkiego skina 
Zabiliscie mnie

Zabiliscie mnie

Do not be sad because of people...
They will all die...
They will all die...
A pewny jesteś tego, że to są żarty? Widzę, że niektórym tutaj brak świadomości tego, że przy obecnej ustawie antyterrorystycznej i uprawnieniach służb specjalnych do inwigilowania internetu za takie wpisy mogą sobie narobić problemów. Chyba ktoś tutaj nie wyrósł jeszcze z krótkich spodenek, albo ewidentnie potrzebuje kontaktu z matką ziemią i ściągnięcia go z obloków internetu.
coraz mniej się opłaca wyjeżdżać za granicę, zwłaszcza ludziom niewykształconym
jak się jest specjalista to troche inna historia, ale oczywiście piszę tu o pracy w zawodzie wyuczonym
jak się jest specjalista to troche inna historia, ale oczywiście piszę tu o pracy w zawodzie wyuczonym
Ja generalnie odradzam wyjazdy jak nie jest się fachowcem o języku to nawet nie wspomnę. U nas płace idą w górę bo nie ma pracowników, coraz mniej jest ofert za te przysłowiowe 2000 brutto.
Nawet jeśli mieszka się w Polsce B albo C to bardziej się opłaca pojechać do wiekszego miasta w kraju niż za granicę i raczej ta tendencja będzie się umacniać
Nawet jeśli mieszka się w Polsce B albo C to bardziej się opłaca pojechać do wiekszego miasta w kraju niż za granicę i raczej ta tendencja będzie się umacniać
Konto usunięte: Ja generalnie odradzam wyjazdy jak nie jest się fachowcem o języku to nawet nie wspomnę. U nas płace idą w górę bo nie ma pracowników, coraz mniej jest ofert za te przysłowiowe 2000 brutto.
Za miesiac Ci tu napisze czy mi sie oplacalo wracac do kraju narazie jestem pelen optymizmu

Do not be sad because of people...
They will all die...
They will all die...
a tak swoją drogą to beka troche ze wy wszyscy piszecie stawki brutto. Niektóre osoby chyba tego nawet nie potrafią rozróżnić od netto