ASZABENE
ASZABENE
  3 marca 2017 (pierwszy post)

Potraficie normalnie funkcjonować bez kawy czy też innego trunku typu energetyk ?

ASZABENE
ASZABENE
  3 marca 2017
Eldim
Eldim: Raczej nie pijam. Kawa raz na ruski rok, jak ktoś zaproponuje. Energetyki zaś trzy razy na chiński miesiąc, najczęściej przed meczem, choć i tak wiem, że to nic nie daje. Rano herbata, potem papieros i jakoś żyję, póki nie dopadnie mnie rak płuc :D

Eldim nie ma mocnych coś lub ktoś Ci musi podnosić ciśnienie,emocje związane z meczami starcza co najwyżej na trzy godziny ,a co z resztą czasu ?d83dde0a
Eldim
Reputacja: -96 | BluzgometrTM: 125
Eldim
  3 marca 2017

Im bliżej nocy, tym więcej mam energii. Często praktykuję drzemki za dnia, w nocy zaś spać nie mogę. Niestety objawia się to zwłaszcza wówczas, gdy muszę wstać rano na drugi dzień.

Podejmujesz wyzwanie?
IHSI
IHSI
  3 marca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Potraficie normalnie funkcjonować bez kawy czy też innego trunku typu energetyk ?

Potrafię normalnie funkcjonować bez "kawy - energetyka" to ja znów muszę coś zjeść rano :)
ASZABENE
ASZABENE
  3 marca 2017
Eldim
Eldim: Im bliżej nocy, tym więcej mam energii. Często praktykuję drzemki za dnia, w nocy zaś spać nie mogę. Niestety objawia się to zwłaszcza wówczas, gdy muszę wstać rano na drugi dzień.

Znam to aż za dobrze ,z tym że w dzień nie sypiam (chyba że w nocy pracowaliśmy ) ale po nocach też przesiaduje a rano bieda jest wstać ,stąd ratunek w kawie i energetykach

'
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  4 marca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Potraficie normalnie funkcjonować bez kawy czy też innego trunku typu energetyk ?

Raczej tak :)
Aczkolwiek ciezko mi wejsc do biura i z przyzwyczajenia nie udać się do ekspressu i nie napic pysznej latte :zakochany:
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
ASZABENE
ASZABENE
  4 marca 2017

Dobre słowo "przyzwyczajenie " lekarz specjalista nazwalby to nałogiem lub uzależnieniem ,ale przyzwyczajenie też może być d83dde0a

CuteNinja
CuteNinja
  4 marca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: lekarz specjalista nazwalby to nałogiem lub uzależnieniem ,ale przyzwyczajenie też może być

"Tradycja" też brzmi pięknie :D
ASZABENE
ASZABENE
  4 marca 2017

Mamy tradycje z rana pić latte,a nie mokatte d83dde0a

ASZABENE
ASZABENE
  8 marca 2017

Wszystkiego najlepszego wszystkim kobietkom ,pysznej kawki z rana Plus jakieś słodkie conieco d83dde0a

JozekZpolska
JozekZpolska
  8 marca 2017

Tak potrafię sobie wyobrazić dzień bez kawy czy też energetyka. :) Przez całe życie nie piłem tego typu trunków, ostatnio zacząłem pić kawę z dwiema łyżeczkami cukru i nawet mi smakuje. Nie przesadzam, jedna, może dwie starczy na dzień. :)
Również dołączam się do życzeń. d83dde04

ASZABENE
ASZABENE
  8 marca 2017

Brawo Jozku, robisz postępy d83dde0a

UkladScalony
UkladScalony
  8 marca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie ufam ludziom, którzy nie piją kawy? Skąd Wy czerpiecie energię?

Ze słońca / żarówki, wszystkie układy pochłaniające promieniowanie podczerwone i UV mają większą entalpię d83dde0a
CuteNinja
CuteNinja
  8 marca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Ze słońca / żarówki

Słońce zajdzie, żarówka zakończy swój żywot, a kawa pozostanie! :D
UkladScalony
UkladScalony
  8 marca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Słońce zajdzie, żarówka zakończy swój żywot, a kawa pozostanie! :D

Bez słoneczka ani żaróweczki nie wykiełkuje drzewko, bez drzewka kawowca nie będzie kawusi! :D
---------------------------------------
Wszystkiego Dobrego, ciekawych postów i dużo smacznej kawy życzę Ja z okazji Dnia Kobiet d83dde0a
CuteNinja
CuteNinja
  8 marca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: nie będzie kawusi! :D

Tu mnie masz.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.