Potraficie normalnie funkcjonować bez kawy czy też innego trunku typu energetyk ?
lista tematów
Pobudka strona 2 z 4
Eldim: Raczej nie pijam. Kawa raz na ruski rok, jak ktoś zaproponuje. Energetyki zaś trzy razy na chiński miesiąc, najczęściej przed meczem, choć i tak wiem, że to nic nie daje. Rano herbata, potem papieros i jakoś żyję, póki nie dopadnie mnie rak płuc :D
Eldim nie ma mocnych coś lub ktoś Ci musi podnosić ciśnienie,emocje związane z meczami starcza co najwyżej na trzy godziny ,a co z resztą czasu ?
Im bliżej nocy, tym więcej mam energii. Często praktykuję drzemki za dnia, w nocy zaś spać nie mogę. Niestety objawia się to zwłaszcza wówczas, gdy muszę wstać rano na drugi dzień.
Podejmujesz wyzwanie?
Eldim: Im bliżej nocy, tym więcej mam energii. Często praktykuję drzemki za dnia, w nocy zaś spać nie mogę. Niestety objawia się to zwłaszcza wówczas, gdy muszę wstać rano na drugi dzień.
Znam to aż za dobrze ,z tym że w dzień nie sypiam (chyba że w nocy pracowaliśmy ) ale po nocach też przesiaduje a rano bieda jest wstać ,stąd ratunek w kawie i energetykach
'
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Dobre słowo "przyzwyczajenie " lekarz specjalista nazwalby to nałogiem lub uzależnieniem ,ale przyzwyczajenie też może być
Tak potrafię sobie wyobrazić dzień bez kawy czy też energetyka. :) Przez całe życie nie piłem tego typu trunków, ostatnio zacząłem pić kawę z dwiema łyżeczkami cukru i nawet mi smakuje. Nie przesadzam, jedna, może dwie starczy na dzień. :)
Również dołączam się do życzeń.