Jestem za:), a Wy?
lista tematów
Kto jest za rownouprawnieniem k i m? strona 6 z 12
Standardowa drabina powinna mieć 10 szczebli ;)
Daj mi powód, bym się podniósł,nBy być skwielem podaj powód mi
Konto usunięte: Gdy brakuje rąk do pracy pan prezes zakasa rękawy i będzie z robotnikami wnosił meble. A pani prezeska to im tylko drzwi przytrzyma.Podsumowując: Nie było, nie ma i nie będzie równouprawnienia płci w zakresie prac fizycznych, sportu, rodzenia dzieci itp.
bo ty tak twierdzisz,ze tak jest, a dowodow na to nie masz, to znaczy ze tak ma byc, i to jest twoj argument na temat braku rownouprawnwnia? Smiechłam :) Ciekawe kto pomaga wnosić towar na najwyższe połki w biedrze gdy pracują tam same babki?
Nie mam problemow z noszeniem cieżkich rzeczy,gdyż mam w tym doświadczenie. Dwa wiadra 6 litrowe z piaskiem nosilam, taczkę z węglem, drewno też siekierą rąbałam i cielam pniaki pilą spalinową. W pokoju nakładałam gładź i grunt pod farbę (także na suficie), pomagałam przy remontach, kosiłam trawę. Wy chyba macie o kobietach wyobrażenia wątłej mimozy ktora wiecej niz 5 kilo nie weźmie do ręki bo złamie paznokieć, i stąd takie śmieszne dogadywanie że tego nie zrobimy tamtego nie zrobimy i dlatego niby nie ma i nie bedzie rownouprawnienia :)
Panthera: bo ty tak twierdzisz,ze tak jest, a dowodow na to nie masz, to znaczy ze tak ma byc, i to jest twoj argument na temat braku rownouprawnwnia? Smiechłam :) Ciekawe kto pomaga wnosić towar na najwyższe połki w biedrze gdy pracują tam same babki?
Aga zaczynasz mnie denerwować naprawdę, bo co by Ci napisać to i tak chcesz się wykłócać.
To że ktoś układa proszki po 3,25 kg na półkach czy ile one tam ważą to nie jest równoważne z wnoszeniem worków cementu po 25 kg na budowie.
Te wasze proszki w Biedrze to można traktować jak darmową siłownię na którą bez karnetu możecie sobie chodzić.
Dlatego napisałem że w sporcie i pracach fizycznych nigdy nie będzie i nie ma równouprawnienia.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Panthera: Nie mam problemow z noszeniem cieżkich rzeczy,gdyż mam w tym doświadczenie. Dwa wiadra 6 litrowe z piaskiem nosilam, taczkę z węglem, drewno też siekierą rąbałam i cielam pniaki pilą spalinową. W pokoju nakładałam gładź i grunt pod farbę (także na suficie), pomagałam przy remontach, kosiłam trawę. Wy chyba macie o kobietach wyobrażenia wątłej mimozy ktora wiecej niz 5 kilo nie weźmie do ręki bo złamie paznokieć, i stąd takie śmieszne dogadywanie że tego nie zrobimy tamtego nie zrobimy i dlatego niby nie ma i nie bedzie rownouprawnienia :)
Prawdziwa dziewczyna która nie boi się ciężkiej pracy ;D Takie to tylko brać i rwać ;)))
Chyba nie załapał. Jak schodzisz to przydają się wszystkie.
A jak wchodzisz po drabinie to tak samo jak ze schodami: najlepiej aby było nieparzyście. Górnego może nie być. Najwyżej na nim nie staniesz.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Zastanawiam się nad jedną informacją, dlaczego Wisienka uciekła?