Witam,
po co To jest? Zdurniałem ostatnio. Otrzymałem powiadomienie, iż znaleziono dla mnie "połówkę", wpadłem jakiej Pani w oko. Fajnie. Napisałem do Owej delikwentki, żadnych zbereźności, i co? Bach, czarna lista...
Co z Wami kobiety? Kilku moich znajomych miało podobny problem. Wybrani, i czarna lista...
Czy to jakaś psychiczna perwersja??
lista tematów
Tak Nie strona 4 z 9
Właściwie scenariusz mógł być dwojaki: śmierć tematu po jednej, dwóch stronach lub offtop. Oprócz tego jako autor mogłeś interweniować i kierować użytkowników na właściwe tory. Aktywnych i merytorycznych forumowiczów na hyde parku niestety nie ma zbyt wielu byśmy tu toczyli nie wiadomo jak poważne i rozległe dysputy.
W teorii znacznie lepiej, w praktyce walka z offtopem jest jak zmaganie Syzyfa z głazem :) Temat pitu pitu już istnieje i, owszem, jest aktywny, jednak jakimś cudem posty nie na temat wciąż lądują w innych wątkach. Pamiętajmy, że jesteśmy na forum fotka.pl, gdzie takie zjawisko to moim zdaniem naturalna kolej rzeczy.
Konto usunięte: Pamiętajmy, że jesteśmy na forum fotka.pl, gdzie takie zjawisko to moim zdaniem naturalna kolej rzeczy.
Zgadzam się. "Taki mamy tutaj klimat". Jak pierwszy raz trafiłam tutaj na forum też byłam przerażona jak w tematach na tutejszym forum szybko powstają off-topy a moderacja nie reaguje. Zwłaszcza, że korzystam z innych for i tam akurat off-topy są od razu usuwane a autor jeżeli ciągle w danym temacie mówi nie na temat dostaje bana. Tutaj trzeba się do tego przyzwyczaić, że off-top to naturalna kolej rzeczy. Po prostu tak działa hydepark.Zresztą forum fotki jest specyficzne. Ludzie się tutaj obrażają, rzucają w siebie mięsem dwoje najbardziej aktywnych użytkowników forum to zawodowe trolle które nie tylko wkurzają innych ale też rywalizują ze sobą. I są akceptowani. Raz na jakis czas dostaną bana, który automatycznie zostaje zdjęty i jazda zaczyna się od nowa. Ma to swój urok. Choć z drugiej strony taki "image" forum szybko zniechęca nowych użytkowników, którzy tak jak ja przychodzą z innych for i początkowo są przerażeni jak użytkownicy tutaj siebie wzajemnie traktują.
Ona wie co pisze. Największy troll ma 10% udział w forum i twierdzi że ujemną reputację nabija jej młodociany MODERATOR. Jakby nie miał co do roboty! To fani jej tak nienawidzą.
Drugi top troll ma 5 % udział "zaledwie".
Teraz pomyśl czy to o Tobie i czy jesteś w tej dwójce.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
fristajla: Jaki 6-sty? Ej , jestem w pierwszej trójce ;D Mięsem nie rzucałem , bo przez monitor nie można ;D
Ciekawe pod jakim numerem ty jesteś albo eldim ;)
eldim to mój sąsiad na liscie http://fotka.com/forum/hydepark/autorzy/top
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!