ASZABENE
ASZABENE
  26 stycznia 2017 (pierwszy post)
Czy potraficie się śmiać z własnych niedoskonałości ? Czy na każdą krytykę pod waszym adresem ,z miejsca się uciągacie i strzelacie focha?
LockOn
LockOn
  26 stycznia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy potraficie się śmiać z własnych niedoskonałości ?

Tak
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy na każdą krytykę pod waszym adresem ,z miejsca się uciągacie i strzelacie focha?

Nie
Eldim
Eldim
  26 stycznia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy potraficie się śmiać z własnych niedoskonałości ?

Myślę, że tak :D Jednak wielu, jeśli nie każdy z nas ma jakąś przywarę, która wyjątkowo mocno mu w sobie nie pasuje i jest dla niego tematem tabu. Po prostu kompleks. Trafienie w taki cel może zaboleć, wywołać dyskomfort lub może nawet agresję?
fristajla
Reputacja: -108 | BluzgometrTM: 6
fristajla
  26 stycznia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy potraficie się śmiać z własnych niedoskonałośc

ja potrafię tak robić ;) Czasami jak idę to sam do siebie się śmieje ;D

Konto usunięte
Konto usunięte: Czy na każdą krytykę pod waszym adresem ,z miejsca się uciągacie i strzelacie focha?

Ja rzadko robię focha , choć zdarza mi się ;) Ale życie nie polega by się w gronie znajomych kłócić i robić fochy , warto się śmiać nawet z samego siebie jak się popełni mały błąd ;)
Daj mi powód, bym się podniósł,nBy być skwielem podaj powód mi
fristajla
Reputacja: -108 | BluzgometrTM: 6
fristajla
  26 stycznia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Trafienie w taki cel może zaboleć, wywołać dyskomfort lub może nawet agresję?

Może nie agresje , ale za to ogarnie go smutek i może zamknąć się w sobie przez jakiś czas
Daj mi powód, bym się podniósł,nBy być skwielem podaj powód mi
ASZABENE
ASZABENE
  26 stycznia 2017
Ogólnie sam z siebie umiem i lubię się śmiać ,ale zdarza się że ktoś nadepnie mi na odcisk . Nie mam problemu jak ktoś wytyka mi to jakim uczyniła mnie natura czyli wygląd zewnętrzny ,na to wpływu nie mam i potrafię się z tego śmiać , lecz czasem przywara może być jedna z cech charakteru . To już w jakiś tam sposób okiełznać możemy ,a mimo wszystko gdzieś to z nas wychodzi i daje powód innym do wytykania naszych wad .
Eldim
Eldim
  27 stycznia 2017
Ja również staram się przyjąć na "brak klaty" wszelką krytykę i roześmiać sam z siebie. No chyba, że wyczuwam ewidentną złośliwość, wtedy często włącza się duma i następują reperkusje :D
ASZABENE
ASZABENE
  27 stycznia 2017
Ci najbardziej złośliwi zazwyczaj sami mają coś do ukrycia ,z pewnymi przywarami lepiej się pogodzić jak sztucznie się pompowac
Eldim
Eldim
  27 stycznia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: z pewnymi przywarami lepiej się pogodzić jak sztucznie się pompowac

Niewątpliwie. Świat wcześniej czy później i tak Cię z nimi skonfrontuje.
ASZABENE
ASZABENE
  27 stycznia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: ASZABENE: z pewnymi przywarami lepiej się pogodzić jak sztucznie się pompowac Niewątpliwie. Świat wcześniej czy później i tak Cię z nimi skonfrontuje.

Hahaha teraz to z tą klata przegioles na tym avatarze
Eldim
Eldim
  27 stycznia 2017
Czyżbyś znał tę postać? :D
WisienkaNaTorcie
WisienkaNaTorcie
  27 stycznia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Czyżbyś znał tę postać? :D

Czyżby Sub-Zero? d83dde0c
Eldim
Eldim
  27 stycznia 2017
WisienkaNaTorcie
WisienkaNaTorcie: Czyżby Sub-Zero?

2764
ASZABENE
ASZABENE
  27 stycznia 2017
WisienkaNaTorcie
WisienkaNaTorcie: Eldim: Czyżbyś znał tę postać? :D Czyżby Sub-Zero?

Wiśnia ,a z tobą jak jest ? Umiesz się pośmiać sama z siebie czy wolisz uchodzić za ideał jaki kreujesz ?
ASZABENE
ASZABENE
  30 stycznia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: WisienkaNaTorcie: Czyżby Sub-Zero?

Pytales o teleskop i obiekty które obserwujemy ?
Laicy z nas straszni ,córka bardzo interesuje się kosmosem ,planetami itp. I pod choinkę w tym roku stwierdziła że chciałaby dostać teleskop ,nie umiem jej odmówić d83dde0a. Także póki zimno na dworze ,z pokoju obserwujemy księżyc ,bo największy i najłatwiej go namierzyć . Powoli uczymy się mapy nieba także myślę ,że jak się zrobi ciepło to wieczorami zaczniemy obserwować coś więcej jak księżyc i sąsiadki d83dde0a
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.