lista tematów
Oj biedne dziewczyny straciły wiarę w facetów :D strona 11 z 89
jak tylko potraficie obrazac , a od facetow wymagacie by zachowywał sie jak piesek ,tylko wam słodził i był na zawołanie robiac wszystko co zechcecie , a najlepiej dawał kase i zabierał na wycieczki , bron boże by miał swoje zdanie i cenił zyciowe wartosci , takie jak szczerosc bezpośredniość itd :) wiec nie ma co sie dziwic ze facecu tak zaczynają was traktować ... żygac sie chce tymi wszystkimi młodymi mamuśkami , najpierw imprezujecie , bawicie się zdradzacie , nie szanujecie zadnych wartości , później zachodzicie w ciąże za rogiem na dyskotece czy tam innym melanżu luz z chlopakiem waszego pokroju , (to sobie juz bądźcie z tymi tatuskami waszego pokroju ) ale nie nagle sie wam oczka otwierają i szukacie kogos wartościowego na kim możecie polecac i kto zaakceptuje wasze dziecko, haha smieszne - jesteście traktowane tak jak na to wiekszosc życia pracowałyście ...a to ze pare miesięcy gracie porzadne dziewczyny to i tak nic nie zmieni bo jestescie zepsute od srodka i ,i tak to z was predzej czy później wyjdzie :)
[quote=XXXjokerFaceXXX]
WisienkaNaTorcie: DarekRiddle: a Ty ciągle tylko tych kompleksach
Bo wszyscy jesteście zakompleksieni, Gdybyście nie byli to nie wylewalibyście żali tylko cieszyli się z życia, chodzili na randki, umawiali się z dziewczynami, rzucali je i poznawali nowe.
dziewczynko Ja ciągle tak niestety muszę robić ,bo jak zaczynacie po pewnym czasie byc sobą i zrzucacie maskę osoby jaka byscie chciały byc i pokazujecie jakie jesteście naprawdę to odechciewa się z wami jakiego kolwiek kontaktu i juz nie szukam zadnej barbi czy mordeczki bo znam z własnego doświadczenia ze macie takie płytkie wartosci ze szok
WisienkaNaTorcie: DarekRiddle: a Ty ciągle tylko tych kompleksach
Bo wszyscy jesteście zakompleksieni, Gdybyście nie byli to nie wylewalibyście żali tylko cieszyli się z życia, chodzili na randki, umawiali się z dziewczynami, rzucali je i poznawali nowe.
dziewczynko Ja ciągle tak niestety muszę robić ,bo jak zaczynacie po pewnym czasie byc sobą i zrzucacie maskę osoby jaka byscie chciały byc i pokazujecie jakie jesteście naprawdę to odechciewa się z wami jakiego kolwiek kontaktu i juz nie szukam zadnej barbi czy mordeczki bo znam z własnego doświadczenia ze macie takie płytkie wartosci ze szok
Konto usunięte: Nie chce mi się wałkować durnego tematu który nie doprowadzi w rezultacie do żadnego konsensusu Wojna toczy się od kiedy istnieje świat i nikt jeszcze lekarstwa na to nie wymyślił:) Bijcie się beze mnie
nikt tu sie nie bije , ale skoro uważasz inaczej , to świadczy jedno ze dla Ciebie życie to jedna wielka walka ... i po co ci to ? nie lepiej żyć w zgodzie i wyznawać zdrowe wartości a nie siać tylko jadem ?:)
Ale tu nie chodzilo o wojne facetow z kobietami, tylko o te puste panienki co swiata poza czubkiem wlasnego nosa nie widzą. I swiecą dupami na kazdej fotce, a w glowie trociny.
Hmm...zauważyłam jedno. Faceci nie wyciągają wniosków. Kobieca część tego posta wyraziła częściowo czego oczekują, ale nie.. dalej trzeba iść w zaparte
Jak będziecie potrafili przyznać się do błędu, że wrzucanie do jednej paczki wszystkich kobiet jak twórca posta jest obleśne, to zapraszam do dyskusji....
Jak będziecie potrafili przyznać się do błędu, że wrzucanie do jednej paczki wszystkich kobiet jak twórca posta jest obleśne, to zapraszam do dyskusji....DarekRiddle: nikt tu sie nie bije , ale skoro uważasz inaczej , to świadczy jedno ze dla Ciebie życie to jedna wielka walka ... i po co ci to ? nie lepiej żyć w zgodzie i wyznawać zdrowe wartości a nie siać tylko jadem ?:)
nie chce mi się z tobą gadać/ pisać. Majtki na głowie, łańcuchy na szyi i samochody bezpowrotnie cię dyskwalifikują. To ty masz być ozdobą samą w sobie a nie twoje zabawki. Wróć do przedszkola może tam znajdziesz godną siebie partnerkę. Ja oczekuję od faceta, by wyglądał jak facet a nie jak pół pisssssdy zza krzaka. Dobranoc.
hahaha i nagle się okazuje ze na fotce są same wartościowe kobiety ,dobre ... przestańcie kłamać ...jutro i tak wrócicie do swoich nawyków ...
a ty czego oczekujesz od faceta.... jestdobrze1994..... ? widzę ze swiecisz cyckami i umalowana jak lalka ,znam takie wielokrotnie sie z takimi spotkałem ... powiedzieć ci co mówi twoje ukryte ja ... uważasz ze skoro włożyłaś tyle wysiłku w cycki ,tipsy ,włosy ,dupe to juz nic nie musisz robić i masz tylko wyglądac i to facet ma na ciebie robic tak ?:)
a ty czego oczekujesz od faceta.... jestdobrze1994..... ? widzę ze swiecisz cyckami i umalowana jak lalka ,znam takie wielokrotnie sie z takimi spotkałem ... powiedzieć ci co mówi twoje ukryte ja ... uważasz ze skoro włożyłaś tyle wysiłku w cycki ,tipsy ,włosy ,dupe to juz nic nie musisz robić i masz tylko wyglądac i to facet ma na ciebie robic tak ?:)
Konto usunięte: WisienkaNaTorcie: Do jednego wora wkładam wszystkich podobnych z gęby do
Jedna z kobiet uważa "jestdobrze1994: wrzucanie do jednej paczki wszystkich kobiet jak twórca posta jest obleśne
..za to inna WisienkaNaTorcie: Do jednego wora wkładam wszystkich podobnych z gęby do. Ale to przecież logiczne:):):)
sztosik chłopie :D