Avatar użytkownika BartekI987BartekI987
Reputacja: -104 | BluzgometrTM: 39
BartekI987
  5 lutego 2025 (pierwszy post)

Jak moge zgłosić fejkowe konto (wysyłające szablonowy tekst zeby poda adres email) jesli zostałem zablokowany przez spamera? Gdy jestem na czarnej liscie to nie ma mozliwosci zgłoszenia konta.

jacek1982r
Reputacja: -27 | BluzgometrTM: 6
jacek1982r
  6 lutego 2025

Pod tym linkiem masz osoby które mają moc sprawczą
Fotka Przyjaciel to osoba która ma większe możliwości od Moderatora .
Klikając w link przechodzisz dalej i wybierasz spośród osób i funkcji i np zobaczysz zdjęcie lub film lub inny plik który jest niedopuszczalny to zgłaszasz do fotka Przyjaciel który to ma moc sprawczą i może usunąć plik , nałożyć karę lub zablokować konto ,
Mod kamerek to oczywiste ! Wszystko co się dzieje na kamerkach i sprawy techniczne , Mod czat ! To co na czacie . .
No i będąc już na tej stronie i chcąc zgłosić ! Klikasz wyślij wiadomość ! No i przekieruje Ciebie do opcji wiadomości a tam już odpisujesz problem , możesz też wkleić link

https://fotka.com/przyjaciele

jacek1982r
Reputacja: -27 | BluzgometrTM: 6
jacek1982r
  6 lutego 2025

Aaaaa bym zapomniał .
Na profilu jest opcja zgłoś naruszenie.
Wchodząc na profil Pana/Panią X po prawej stronie masz trzy kropki w pionie klik na tym i masz tam zgłoś naruszenie

Reputacja: -634 | BluzgometrTM: 1
Owad
  6 lutego 2025
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
BartekI987
BartekI987: Jak moge zgłosić fejkowe konto (wysyłające szablonowy tekst zeby poda adres email) jesli zostałem zablokowany przez spamera? Gdy jestem na czarnej liscie to nie ma mozliwosci zgłoszenia konta.

Cześć. Jest możliwość zgłoszenia takiego profilu. Proszę wejść w Ustawienia - Czarna lista i znaleźć z pośród osób które Mają Cię na czarnej liście daną osobę, najechać kursorem na Avatar i pojawi się (Blokuj/Zgłoś).
HardStyled83ddd0a
Avatar użytkownika BartekI987BartekI987
Reputacja: -104 | BluzgometrTM: 39
BartekI987
  7 lutego 2025
jacek1982r
jacek1982r: Aaaaa bym zapomniał . Na profilu jest opcja zgłoś naruszenie. Wchodząc na profil Pana/Panią X po prawej stronie masz trzy kropki w pionie klik na tym i masz tam zgłoś naruszenie

Jesli jestem zablokowany przez tą osobę(bota) to nie moge wejsc na jej profil wiec ta metoda odpada...
Sprawdze metode podaną przez Owada.

Dzieki Panowie.