Dodaje nowe zdjecia i nie ma ich w nowosciach.czegos tu nie rozumie po mnie panie dodaja zdjecia i sa w nowosciach.Prosze mi tylko nie pisa ze kolejnosc jest bo to jest nie prawda..Wrankingu jest moje zdjecie a tu brak.doalam 6 zdjec i ani jedno nie bylo w Nowe fotki.PROSZE wyjasnic mi ta sprawe.Ps.Naeze do kubu gwiazd i nie mam przywilejow.PRZYKRE
lista tematów
Brak zdjecia w nowisciah.czyli ,,nowe fotki'
Konto usunięte: Dodaje nowe zdjecia i nie ma ich w nowosciach.czegos tu nie rozumie po mnie panie dodaja zdjecia i sa w nowosciach.Prosze mi tylko nie pisa ze kolejnosc jest bo to jest nie prawda..Wrankingu jest moje zdjecie a tu brak.doalam 6 zdjec i ani jedno nie bylo w Nowe fotki.PROSZE wyjasnic mi ta sprawe.Ps.Naeze do kubu gwiazd i nie mam przywilejow.PRZYKRE
Nie wiem jak to jest i jak być powinno, ale...
Może to jest tak, że jeżeli Pani dodaje zdjęcia na Swój profil, to w opcji "Nowe fotki" ich nie widzi, ale za to widzą te zdjęcia inni użytkownicy.
W Rankingu jest Pani na 4 miejscu (osoby po 50-tce) i powinna być Pani zadowolona.
W opcji "Nowe fotki" zdjęcia będą zapewne przez jakiś czas, potem zniknął, a w rankingu utrzyma się Pani przez dłuższy czas, a przy okazji wielu użytkowników będzie mogło odwiedzić Pani profil i zobaczyć dodane zdjęcia.
"Należę do klubu gwiazd i nie mam przywilejów. PRZYKRE"
Na pewno ma Pani więcej przywilejów niż zwykły użytkownik (bez gwiazdy). Nigdzie nie ma napisane, że będąc w klubie gwiazd zdjęcia Pani będą wyświetlane w "Nowe fotki" - jedynie...
"Wyróżnienie profilu
Twój profil będzie wyświetlany w pierwszej kolejności w wyszukiwarce. Dodatkowo Twój login będzie wyróżniony kolorem"
P.S. - Oczywiście jeżeli się mylę, to Przepraszam. Napisałem tylko jak "może" być, ale wcale być nie musi.