Czy ktoś mógłby mi wskazać gdzie w tym nowym menu znajduje się link do forum? Obecnie jedynym sposobem, jaki znam, by się tu dostać, to wpisanie adresu z palca, więc jak ktoś nowy tu zagląda, to może nawet nie wiedzieć o istnieniu forum.
Link do forum
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain
Na nowym wyglądzie odnośnika do forum nie ma osobiście walczę o to by takie coś się pojawiło jak coś proponuje zapisać sobie linka którego podałem w zakładkach
Link do "Forum" można znaleźć wchodząc na Ustawienia - Konto > i pod "Statystyka konta" znajdują się "Napisane posty na forum" i tam należy kliknąć forum. Również tak jak piszesz, nowi użytkownicy mogą nie wiedzieć że na Fotka.com istnieje "Forum" i tak chyba jest bo już całkiem tam pusto. Starzy tam dadzą radę wpiszą sobie z palca żeby tam zaglądnąć.
Nie no, link powinien być po lewej stronie wśród innych linków typu Podglądacz i Powiadomienia. A mi nie musisz pisać bym sobie zapisał go w zakładkach. Zgłaszam błąd i tyle z mojej strony :)
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain
Hmm, właśnie na nim piszemy.. ale rozumiem, że po usunięciu opisów na profilach (które wnosiły znacznie więcej niż selfiki) teraz będzie wycinane forum, na którym można zgłaszać problemy z serwisem. Kierunek, crappy tinder? No cóż :)
I to jest kolejny powód dlaczego FORUM powinno wrócić na stronie główną tylko oczywiście FT ma nasz użytkowników serdecznie w .... głębokim poważaniu