Od jakichś mniej więcej dwóch tygodni dostrzegłem na swoim koncie dziwną zmianę aktywności. Wszystko było w porządku, do momentu kiedy 99.9% kont które zaczęło mnie "odwiedzać" jest zablokowane. O co z tym chodzi? Tak jak jestem tu od 2015 roku to nigdy nie widziałem czegoś takiego a teraz nagle większość kont które do mnie wpadają to zwykłe boty i fake konta.
Ktoś zauważył u siebie na profilu to samo? Pytam z czystej ciekawości.
lista tematów
Mój profil to magnes na zablokowane konta?
Ja u siebie miałem taki problem ale rozmawiałem z kimś z moderatorów i mówili że mam sie tym nie przejmować. Lecz jeśli problem będzie się pojawiał za kilka dni napisz do mnie na PW
Konto usunięte: Od jakichś mniej więcej dwóch tygodni dostrzegłem na swoim koncie dziwną zmianę aktywności. Wszystko było w porządku, do momentu kiedy 99.9% kont które zaczęło mnie "odwiedzać" jest zablokowane. O co z tym chodzi? Tak jak jestem tu od 2015 roku to nigdy nie widziałem czegoś takiego a teraz nagle większość kont które do mnie wpadają to zwykłe boty i fake konta.
Ktoś zauważył u siebie na profilu to samo? Pytam z czystej ciekawości.
Zgadza się, występował tego typu problem.
Administracja wprowadziła kilka dodatkowych zabezpieczeń mających chronic użytkowników przed niepożądanymi profilami. Wprowadzone zmiany powinny przyczynic sie do poprawy sytuacji :).
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Oki, specjalnie odczekałem kilka dni żeby zobaczyć czy nadal się to będzie działo ale wygląda na to, że wszystko już jest w porządku. Temacik do zamknięcia.