Mmam takie pytanie co mam zrobić gdyż nikogo nie dodaje do ulubionych a ciągle jakiś czas mam takiego u siebie
lista tematów
Pomoc
w ulubionych masz stan na zero
Nie wiem gdzie ty to widzisz
a co do znajomych to tam masz na tą chwile ponad sto 19
kocica76: Mmam takie pytanie co mam zrobić gdyż nikogo nie dodaje do ulubionych a ciągle jakiś czas mam takiego u siebie
Nie posiadasz nikogo wśród grona "ulubionych". Skąd oni się biorą? Dzięki tej opcji:
Możliwe, że pojawia Ci się informacja w powiadomieniach, że ktoś dodał Twój profil do ulubionych. Na to nie masz wpływu, każdy może to zrobić. ;-)
kocica76: Mmam takie pytanie co mam zrobić gdyż nikogo nie dodaje do ulubionych a ciągle jakiś czas mam takiego u siebie
Automat robi to za Ciebie, dodając dany profil do Twojej listy ulubionych, dziej się tak kiedy Twój znajomy usunie Cię ze znajomych. Masz sporą liczbę znajomych i czasem może się zdarzyć jak odwiedzający profil znajomy usunie Cię i wtedy jego profil zostanie przerzucony na listę ulubionych.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"