Jak wylaczyc powiadomienia ze ktos mnie podgladal...wkurzajace to jest opcjaa ustawienia nic nie daje
lista tematów
Wylaczenie powiadomien
Konto usunięte: Jak wylaczyc powiadomienia ze ktos mnie podgladal...wkurzajace to jest opcjaa ustawienia nic nie daje
Jeżeli chodzi o powiadomienia te przy Avatar w górnym prawym rogu np - kto oddał: Głos - Podglądał - zadecydował, to niestety nie ma możliwości wyłączenia tego. A co do Podglądacza to jest 50 na 50, osoby która ma włączoną opcję " ukrywaj mój profil " to takie powiadomienie nie będzie ci się pokazywało że osoba odwiedziła twój profil.
HardStyle
Konto usunięte: niestety mimo tego mam te powiadomienia w tel to denerwuje chyba pora sie z fotka pozegnac
Z własnego doświadczenia moge polecić usunięcie miejscowosci z informacji w profilu, to ogranicza i to w duzej ilosci liczbe odwiedzin, ciężej na taki profil bez miejscowosci natrafić.
Ale i tak mogliby wprowadzić taka opcje, ukrywania tej warstwy.
Pomyślcie o tym. :))
Konto usunięte: niestety mimo tego mam te powiadomienia w tel to denerwuje chyba pora sie z fotka pozegnac
Jeżeli chodzi o Aplikacje to należy wejść w Ustawienia.
A następnie wyłączyć Powiadomienia - Wyświetlaj informację o nowych zdarzeniach na Fotka.
Po wyłączeniu tego nie powinno ci wyskakiwać na warstwie kto cie odwiedził, oddał głos czy decyzję. Problem zniknie. Dodam, jeżeli sama wówczas wejdziesz w Podglądacz, głosy, itp to sama zobaczysz że ktoś cie odwiedził lub oddał głos.
HardStyle
Twoją wiadomość i teraz mogę to ocenić, nie trzeba było tak wcześniej tego tutaj dodać a my z koleżanką gdybaliśmy o co chodzi.
Inez
Wejdź proszę w ustawienia telefonu i następnie kliknij w Powiadomienia : Wskaźniki, Powiadomienia na ekranie blokady.
Po kliknięciu znajdź logo Fotka, i tam będzie Zezwalaj na powiadomienia, należy to wyłączyć Myślę że to jest dostępne na każdym modelu tel :)
HardStyle