Jak poprowadzić transmisję na źywo ?że
lista tematów
Kamerki
AnEczka11124: Hej nie mogę zrobić u siebie transmisji bo mam szary obraz :( dlaczego to tak proszę o pomoc
Jeżeli problem nadal się pojawia z nadawanie transmisji na kamerce to skontaktuj się Administracją poprzez Formularz kontaktowy :
https://fotka.com/kontakt#formularz
W wysłanej wiadomości dodaj.
* Krótki opis występującego problemu
* Podanie informacji gdzie pojawia się problem (aplikacja, przeglądarka internetowa)
* Wysłanie zrzutu ekranu, na którym widać jaki problem pojawia się podczas próby nadawania transmisji
Mi tak się robi nie raz jak próbuje wejść do kogoś na Transmisję.
HardStyle
Wejdź tutaj:
www.fotka.com/kamerka/AnEczka11124 pod tym linkiem wygeneruje się Twój profil, gdzie będziesz mogła rozpocząć transmisję.
Jeśli pojawia Ci się informacja o wtyczce - koniecznie musisz kliknąć "zezwalaj", jeśli Ci się to nie pojawi, kliknij w napis "Kliknij aby włączyć wtyczkę".
Następnym krokiem jest ustawienie Flash Playera, musisz wyrazić zgodę na dostęp do kamerki i mikrofonu, powinno być zaznaczone to co u mnie, czyli "Zezwól", dzięki temu automatycznie powinno zacząć Ci odbierać obraz z kamery i pokazywać go na transmisji.
Te okienko również powinno pojawić się automatycznie, jeśli to nie nastąpi: kliknij prawym przyciskiem myszy na czarne tło transmisji i kliknij "Ustawienia".
Jeśli te czynności nie pomogą, warto wyczyścić historię przeglądania oraz ciasteczka i spróbować jeszcze raz, bądź sprawdzić czy tak samo dzieje się na innej przeglądarce, oraz upewnić sie, czy posiadasz aktualną wersję Flash Playera. :)
Ps. Może masz zakrytą kamerę (jak ja:P)Mowa tu o prowadzeniu własnej transmisji, nie o oglądaniu cudzej. :)
Tak. Dodałem na koncu taki wpis, bo warto zwrócić uwage rownież na to że dany problem szarego ekranu nie pojawia się tylko wtedy jak dana osoba chce zrobic transmisje, to również wystepuje jak wchodzi sie do kogoś na Kamerke :)
HardStyle