Witam, od niedawna zauważyłem problem dotyczący jakości zdjęć wysyłanych w PW wyłącznie na smartfonie aplikacja fotka.. dokładnie chodzi o to że wysłane bądź odbierane zdjęcia po kliknięciu w nie (aby wyświetlało się w pełnym rozmiarze) baaardzo traci na jakości jakby się nie do końca wczytywało. jako miniaturka wygląda ok jako powiększone jest już tragedia. hmm co może być przyczyną???
te same zdjęcia wyglądają normalnie podczas przeglądania na PC.
lista tematów
słaba jakośc wysyłanych zdjęć Pomocy strona 1 z 2
Konto usunięte: Witam, od niedawna zauważyłem problem dotyczący jakości zdjęć wysyłanych w PW wyłącznie na smartfonie aplikacja fotka.. dokładnie chodzi o to że wysłane bądź odbierane zdjęcia po kliknięciu w nie (aby wyświetlało się w pełnym rozmiarze) baaardzo traci na jakości jakby się nie do końca wczytywało. jako miniaturka wygląda ok jako powiększone jest już tragedia. hmm co może być przyczyną???
te same zdjęcia wyglądają normalnie podczas przeglądania na PC.
Rzeczywiście całkowicie jakość przesyłanych zdjęć na PW z aplikacji fatalna, nawet oglądnięcie zdjęcia otrzymanego z aplikacji nic nie da, bo straciło na jakości. Jedyne obejście tego to osoba wysyłając musi wysłać z RWD (przeglądarka w telefonie) lub PC tylko i tak jakość otwartego zdjęcia na aplikacji fatalna.
Dzięki za zgłoszenie, zapewne poprawią to najbliższym czasie, zgłoszę FT coś nie dopracowali.
Aplikacja otwarte zdj.
RWD (przeglądarka w telefonie) otwarte zdj.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Ja wiem że lepsza jakość będzie jak odbiorę na pc ale po to mam tą aplikację aby to działało jak należy na smartfonie 😉. Także będzie miło jak się temu odpowiednie osoby zainteresują i usuną ten błąd.
Miłego dnia ✌️