Cześć Czaterianie !
Tak się zastanawiam, czy wszystkie Dinozarły już wyginęły (?) Widziałem gdzieś pod prastarym Baobabem zarządzają Arjel i Mandarino tym całym Safari. Jeśli mnie lornetka nie myli to między "Ostre Ru*anie" a "Czat Główny" przemykała Zua i Klaudia a na chmurce polerując szare Oko spoczywała Aquamarinka..
Wydaje mi się też, że kilka Dino przemyka między eukaliptusami w tej Dżungli, jedynie dobrze się maskują (czyt. zmiany nicków). Przypominacie sobie te odległe czasy? Te piękne spamy Kapusty? Walecznego dAs czy zdecydowanej Margolcia?
.. czy wegetują tu jeszcze inne Dinozaury? POWIADAM WAM UKAŻCIE SIĘ!
by Mafia
Dawniej (zwolennik jednego loginu): "Tomcio", "Tomus", "Tomek", "Tomasz", "Plemniczek", "Rozdziewiczator", "Theo69", "69"..
lista tematów
[Czat] Czaterianie z Ery Dinozarłów.. strona 2 z 3
Ale to juz bylo ...
Jakoś 2007/2008 rok, czasy pokoi regionalnych czy pokoj Pomoc ktory zamieral, gdy wpadal Theo .
Wszedobylski Kapusta :D... czat, forum...I ten jego spam :D
Tego nie da sie zapomniec ;)!
Czasem mozna sie na kogos natknac.. ;)
Kompletnie zapomnialam juz o starym wygladzie..
Ale faktycznie byla palma
A spotkania malopolskiego pamietasz? I Kocurkowa wracajaca w rynku na dworzec bez butow?
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Nigdy nikt mi tam nie chciał pomóc :x w ogóle nikt tak się nie odzywał...
Zawsze mnie zastanawiało dlaczego Kapusta go nie lubił (?) Kiedyś miałem nick "Theo69" i kapusta stwierdził, że będzie mnie obserwował czy czasem nie jestem klonem "Theo" ..
Mam nieco inne wspomnienia z tym pokojem...
Pamietam stalych bywalcow, smieszkowanie, rozmowy do poznych godzin nocnych ;)
Najfaniej bylo jak zagladala Ela ;) Pamietasz Ele z FT?
Mafia: Zawsze mnie zastanawiało dlaczego Kapusta go nie lubił (?) Kiedyś miałem nick "Theo69" i kapusta stwierdził, że będzie mnie obserwował czy czasem nie jestem klonem "Theo" ..
buhahaha klon
W zasadzie jeden i drugi to Legendy ;)
Ty czasem nie byłaś tam Mod zanim na forum przeszłaś?
.. a kto by Eli nie znał :) Pamiętam jej projekt z "modą" jak napisała do mnie PW na czacie o dołączenie do grupy, aż byłem pod wrażeniem i do dziś to moja jedyna konwersacja na czacie z FT :D
Jestem starym Dinozarłem od 2007 roku ale dalej nie wiem czym zasłynął "Theo".. :D
Nieeee.
Z czatem nigdy nic wspolngo nie mialam, procz zagladania tam ;)
Ja od zawsze na forum
Mafia: .. a kto by Eli nie znał :) Pamiętam jej projekt z "modą" jak napisała do mnie PW na czacie o dołączenie do grupy, aż byłem pod wrażeniem i do dziś to moja jedyna konwersacja na czacie z FT :D
Tak, Elcia byla bardzo otwarta na Uzytkownikow..
Sama przychodzila i zagadywala, wciagala w rozne akcje czy zabawy ;)...
Ja z koncowki 2006, ale czat odkrylam jakos w 2007/2008 roku ;)
Hmmmm... duzo by opowiadc... Moze dajmy szanse innym, starym bywalca? ;p