adii69
adii69
  16 marca 2017 (pierwszy post)

mam wrazenie ze rozmowa z kobieta na czacie graniczy z cudem,albo sie nie chce kobietom podtrzymywac rozmowy albo w ogóle nie odp,nie wiem czy to wynika z braku inteligencji i checi zablysniecia tylko i wylacznie zdjeciami hmm...a przeciez nie da sie nikogo poznac nie rozmawiajac...pat,facet nawet jesli bedzie wartosciowy to nie ma mozliwosci pokazania tego.

TobiXywa
Reputacja: -18 | BluzgometrTM: 758
TobiXywa
  17 marca 2017

Może szczescia brakuje ;/ Tutaj czesciej ponosi ludzi wyobraznia bardziej niz prawda wiec spokojnie nie przejmuj sie xD

:lol2:i'm out:crylol:
Panthera
Panthera
  22 marca 2017

Czemu faceci tak nazekaja na kobiety?
czemu do tych pustych lbow nie dociera ze kobieta nie jest od tego by spelniac wasze zachcianki?
nie znudzi sie wam narzekanie na kobiety?

Konto usunięte
Konto usunięte: mam wrazenie ze rozmowa z kobieta na czacie graniczy z cudem,albo sie nie chce kobietom podtrzymywac rozmowy albo w ogóle nie odp,nie wiem czy to wynika z braku inteligencji i checi zablysniecia

oczywiscie, brak inteligencji u pan, a u panow to inteigencja sie az uszami wylewa

zaonteresuj soba kobiete
nie zagaduj do plastikow
zrozum ze do jednej laski moze pisac na raz 100 gosci i nie sposob wszystkich ogarbac a kazdy ma wymagania krolewicza zebh to jemu odpisac
wiedz ze laska ma prawo zarowno olewac wszystkie wiadomosci gdyz jest tu w innym sobie znanym celu i ze ma prawo zrezygnowac z rozmowy jesli przestanie ta ja interesowac
i nalezy szuksc dalej a nie psioczyc jakie to baby zle

ja tez mam na was powod do narzekania, same penisy, propozycje sponslringu i pytania typu "pokaz tzipe" :/
adii69
adii69
  22 marca 2017

do lasek moze i pisze po 100 gosci,malo mnie to interesuje w sumie,po prostu ciezko prowadzic glebsza rozmowe jesli ktos odpowiada ,aha,tak,nie itp.po za tym jesli ktos tu jest zeby sobie zabijac czas to spoko,z takimi na pewno sie nie pogada,zreszta nie ma to jak sie spotkac i w realu poznac,i nie narzekam tylko glosno mysle ;)

Panthera
Panthera
  22 marca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: do lasek moze i pisze po 100 gosci,malo mnie to interesuje w sumie,po prostu ciezko prowadzic glebsza rozmowe jesli ktos odpowiada ,aha,tak,nie itp.po za tym jesli ktos tu jest zeby sobie zabijac czas to spoko,z takimi na pewno sie nie pogada,zreszta nie ma to jak sie spotkac i w realu poznac,i nie narzekam tylko glosno mysle ;) Panthera

co chwila jakis temat ze sa takie srakie i owakie.
moze zagadujesz do nieodpowiednich
albo przynudzasz?
jak facet mi pisze takie pierdoły i to jeszcze z bledami, albo natarczywie posze "wyslesz fotki?? Halo!! Wyslesz?? Odpisz!!!" Itp czy zaczyna znajomosc "czesc dupo/suczko" to tez nke odpisuje.
jak mi wypisuje ze jego zycie jest beznadziejne i opowiada takie nudziarstwa z dnia codziennego ze w pracy byl a potem cos tam i to tez w pierwszy dzien znajomosci... To tez odpisuje "aha" no bo co mam odpisac?
greencollarworker
greencollarworker
  23 marca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: mam wrazenie ze rozmowa z kobieta na czacie graniczy z cudem,albo sie nie chce kobietom podtrzymywac rozmowy albo w ogóle nie odp,nie wiem czy to wynika z braku inteligencji i checi zablysniecia tylko i wylacznie zdjeciami hmm...a przeciez nie da sie nikogo poznac nie rozmawiajac...pat,facet nawet jesli bedzie wartosciowy to nie ma mozliwosci pokazania tego.

One nie mają w swoich założeniach tak naprawdę rozmowy z kimkolwiek płci przeciwnej. Chodzi o masturbowanie się swoim zawyżonym ego. Ona chce czytać komentarze, jaka to jest "piękna", "śliczna", "urocza" etc. Poza tym tak z drugiej strony... no nie gadaj, że nie masz nic do roboty, oprócz rozmowy z nią. Sam przyznam, że pisząc z kobietą, mam 100 innych WAŻNIEJSZYCH od NIEJ spraw jednocześnie i ona NIGDY nie jest najważniejsza, zawsze jest na DRUGIM planie, a jeśli w rozmowie nie ma nic do zaprezentowania sobą poza "aha aha" to nawet jest już na OSTATNIM albo w ogóle POZA WSZELKĄ KOLEJNOŚCIĄ : )
adii69
adii69
  23 marca 2017

Widze ze jestes troche sfrustrowana poziomem jaki panowie prezentuja,troche cie rozumiem bo sam szybko potrafie zweryfikowac z kim rozmawiam,po za tym jak patrze na wypinajace sie laski jak to okreslilas ktore swieca tylkiem,dizarami itp to mi sie nie chce wysilac na glebsza rozmowe o zyciu bo watpie czy taka potrafi wydusic z siebie cos ciekawego

adii69
adii69
  23 marca 2017

po za tym jesli cie mecza rozmowy o tym co ktos przezyl to ze mna bys na pewno sie nie dogadala bo nie mialem lekko i to co za mna jest czescia mnie i jak kobieta chce sie poznac to wczesniej czy pozniej pozna te mniej ciekawe historie z mojej przeszlosci,ale na pewno nie przez pisanie bo to wypacza obraz calosci.Mozliwe ze cie takie osoby nudza piszac o sobie,ja bynajmniej sie nie uzalam bo staram sie usmiechac jak tylko mam okazje,czasem jak dziecko bym puszczal banki mydlane i z taka kobieta pewnie sie najlepiej bym dogadal,zwariowana i taka zyciowa a nie lalka ktorej ciagle cos ktos pod nis podstawia i ona mysli ze jest fajna przez to.

Panthera
Panthera
  24 marca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: One nie mają w swoich założeniach tak naprawdę rozmowy z kimkolwiek płci przeciwnej. Chodzi o masturbowanie się swoim zawyżonym ego.

znawca kobiet.
odpisywalam kazdemu na "hej" chcac milo pogadac a co dostalam? Za kazdym razem zboczenca napalenca nie umiejacego pisac poprawnie.
i zapytania o nagie fotki!
strach odpisac na glupie hej bo od tego sie zaczyna a potem jest tragedia. Profilaktycznie lepiej olac.

Konto usunięte
Konto usunięte: Sam przyznam, że pisząc z kobietą, mam 100 innych WAŻNIEJSZYCH od NIEJ spraw jednocześnie i ona NIGDY nie jest najważniejsza, zawsze jest na DRUGIM planie, a jeśli w rozmowie nie ma nic do zaprezentowania sobą poza "aha aha" to nawet jest już na OSTATNIM albo w ogóle POZA WSZELKĄ KOLEJNOŚCIĄ : )

jak zagadujesz do tepych dzid to tak masz.

Konto usunięte
Konto usunięte: po za tym jesli cie mecza rozmowy o tym co ktos przezyl to ze mna bys na pewno sie nie dogadala bo nie mialem lekko

takie rozmowy na dzien znajomosci nie sa wskazane, tez mam swoje problemy, chce od nich uciec i zapomniec a nie jeszcze o czyis wysluchiwac, sory

w ogole nie interesuja mnie przyziemne sprawy, wole pofilozofowac lub porozmawiac na temat ciekawostek ze swiata nstury, lub innych ciekawszych tematach
gadabie i tym ze byl w pracy a w domu zjadl pizze i teraz bedzie ogladal film mnie nudzi.

Konto usunięte
Konto usunięte: czasem jak dziecko bym puszczal banki mydlane

ja do tej pory to robie :D
plyn do mycia naczyn w sloik, rurka po dlugopisie i zabawa gotowa xd
probuje zrobic zdjecie banki ale pekaja...

po prostu nie mozna generalizowac, wszystkich skreslac i jeszcze pisac "nke ma juz wartodcjowych kobiet?" Bo choc jestem wlasnke taka zwariowana i interesuje sie prawie wszystkim i o wszystkim lubke gadac i wszystko odkrywac i korzystac z zycia (a trafiam na nudnych przyziemnych facetow co tylko o seksie mysla) ale jak ktos mi wmawia ze takich kobiet nie ma to sory demon we mnie wstepuje... I moge byc malo przyjemna.
greencollarworker
greencollarworker
  24 marca 2017
Panthera
Panthera: . odpisywalam kazdemu na "hej" chcac milo pogadac a co dostalam? Za kazdym razem zboczenca napalenca nie umiejacego pisac poprawnie. i zapytania o nagie fotki! strach odpisac na glupie hej bo od tego sie zaczyna a potem jest tragedia. Profilaktycznie lepiej olac.

Zapewniam Cię, że ze mną miałabyś zupełnie inaczej, niż z tymi niedouczonymi, napalonymi "samcami alfa" ;)
Dlatego, że ja, zamiast tego, prędzej byłbym skłonny Cię zignorować (No nie mów... na pewno wolałabyś tak, niż jakieś desperackie, zboczone wygrzewki i to jeszcze pisane z błędami) d83dde09

A skoro już zahaczyłaś też o moje wypowiedzi.... to stwierdziłem, że odpowiem.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.