w tym temacie postujemy ulubionych modów (tych co byli i co są modkami)
ja pierwszy:
kotsferatu mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
lista tematów
[Czat] Ulubiony mod strona 6 z 10
Sandra: Moje marzenia legły w gruzach. On mi się oświadczał prawie i chciał życie spędzic. Załamałam się teraz, że moje love takie rzeczy robiło
Mimo tego błędu jaki popełnił uważam, że powinnaś się zgodzić, odmowa była największym, życiowym błędem.
A tego jakoś słabo kojarzę.
Sandra: Patrząc na tą liste zapomnielismy także o najseksowniejszej dupie na czacie - Łajzie i jego zdjęciu w śniegu
Zdjęcie z dupą w śniegu + folder z porannymi kupami z całego tygodnia.
A swoją drogą, lubiłam też tych modów z 5-10-15, chyba się do nich dopasowałam stanem umysłu.
jamajka: Temat z 2010
Z tej listy można byłoby jeszcze kilka osób wymienić. :D
A co do starych czasów kilka dni temu znalazłam starą piosenkę kapuchy o fotce Z okolic 2008-2009 roku
Musiałam go znaleźć :D Wtedy były czasy, że z listy 50osób, wykreściłaś trzy. Teraz z listy 50osób, wybierzesz trzy. Co z to fotko .
kapustapierogwusta
jamajka: Mimo tego błędu jaki popełnił uważam, że powinnaś się zgodzić, odmowa była największym, życiowym błędem.
Uważam, ze troszkę przesadzasz Gdzieś mi się obiło o uszy, że ma dziecko, ale nie wiem czy to prawda. W sumie po jego zachowaniu to mnie to nie dziwi. Dorosły facet, a po jednej rozmowie na fotce chciał życie już układać
Czarny nick, taki starszy, grubszy, miał dużego wąsa i brodę.
Przesiadywał na flircie jakoś może w hmm 2009 -2010.
Ten to czepiał się o wszystko, chyba kryzys wieku średniego
Boże, a właśnie miałam zjeść przepyszne łazanki. Chyba zrezygnuję
jamajka: .A swoją drogą, lubiłam też tych modów z 5-10-15, chyba się do nich dopasowałam stanem umysłu.
Ja tam nie wchodzilam, bo mi wiek nie pozwalał i mnie mody wypraszały albo groziły banem
Ale Alicja (Destiny) stamtąd "przyszła" chyba :D
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Maryla: Musiałam go znaleźć :D Wtedy były czasy, że z listy 50osób, wykreściłaś trzy. Teraz z listy 50osób, wybierzesz trzy. Co z to fotko .
kapustapierogwusta
Piękne czasy byli.
Z obecnej listy moderatorów nie znam 95%, więc ciężko oceniać :D
Piosenka kapusty http://fotkowepiosenki.wrzuta.pl/audio/5f2jauDemPr/kapucha_kapucha_-_kapusta_supant_-_terefere Ale tylko troszeczkę, rewelacyjny był, nie można mu odejmować, haha
Sandra: Czarny nick, taki starszy, grubszy, miał dużego wąsa i brodę.
Przesiadywał na flircie jakoś może w hmm 2009 -2010.
Ten to czepiał się o wszystko, chyba kryzys wieku średniego
misiaczekpl albo pk czy coś tam, haha, teraz kojarzę, nie wiem czy na pomocy albo flircie nie siedział. :D
Sandra: Ja tam nie wchodzilam, bo mi wiek nie pozwalał i mnie mody wypraszały albo groziły banem
Ale Alicja (Destiny) stamtąd "przyszła" chyba :D
Od kiedy ten pokój wprowadzili sporo tam siedziałam.
Zapanował bunt, bo wybrali 15letniego moderatora, cute z iksami. Broniłam jej jak lew, dlatego najbardziej zapadła mi w pamięć, haha
Apeluję o powrót starego czatu i regionów !
Może mam propozycję - znajdź go i skorzystaj, skoro żałujesz
jamajka: misiaczekpl albo pk czy coś tam, haha, teraz kojarzę, nie wiem czy na pomocy albo flircie nie siedział. :D
Tak to on, na flircie moda miał ;)
O, też jestem za. Wtedy jakos był spokój, było 20 chyba pokoi. Te dzisiejsze "zgromadzenie" rozprzestrzeniało się po pokojach i nie było takiego syfu. Wszędzie można było popisac. Oczywiście zdarzały się wyjątki. Np Pancer z tym no ... nie pamiętam nicku.. ale wszędzie gdzie nie weszli robili syf. Na głównym pamiętam jak było max 30 osob, to było dobrze, a wszystkie MP przesiadywały na głownym, każdy wolał to niż siedziec na flirtach :P
Tak było kiedyś fajnie, teraz wchodze, popisze, ale chyba jestem już za stara, bo nie widzę co drugiej linijki, tak szybko ucieka ten czat hahha
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Ps. Znalazłam coś. A nie mogę poprzedniego posta edytowac,by tam go wkleic.
Posłuchajcie tego http://fotkowepiosenki.wrzuta.pl/audio/9m8JEFyWUqN/lolelele.
Powiedzcie mi kto to śpiewa? :D Padam hahaha
Maryla: Bardzo piękne! Nie znam nikogo, kto żałuje tych nieprzespanych nocy .
A piosenka Kapusty... zakochałam się na nowo!
Absolutnie!
Jest spora lista osób, których się nie zapomina. Boję się odrzucenia.
Sandra: Wtedy jakos był spokój, było 20 chyba pokoi. Te dzisiejsze "zgromadzenie" rozprzestrzeniało się po pokojach i nie było takiego syfu.
To jest fakt, syf był tylko na flircie.
Dla mnie nawet czat był bardziej przejrzysty, wyglądał dużo lepiej. Nawet ta palma na głównym mi nie przeszkadzała hahaPancernick, Boxer i Kapusta :D
Tak właściwie ktoś tu jeszcze wchodzi z tych starszych czasów ?
Nie jestem pewna, ale obstawiam supaant.
W sumie z kapustą nagrywała supaant, terefere, djlookmieszawegiel i dalej nie pamiętam. :D
Dragonn też swego czasu nagrywał swoje piosenki.
http://fotkowepiosenki.wrzuta.pl/audio/67E9HErxVCd/czat_d_owa_piosenka_-_martyn_supant_mario_-_terefere
Każdy ma jakiegoś nika, każdy jakieś fotki ma..
Każdy ma jakiegoś nika, każdy jakieś fotki ma..
omom
Konto usunięte: Zawsze traktowałem Cię inaczej, nie jak moda Więc się nie wliczasz Jeden z najsympatyczniejszych modów - Pianka [o ile nie miała okresu lub nie była minimum 15 dni przed lub po xD]
oh oh < 3 [nie ściemniaj. nie było tak. nigdy się nie złościłam.. chyba, że przy grach jak mnie ciągle ktoś zabijał] :D
Посмотри в мои глаза, в них горят глаза твои