Nataluszka1805
Nataluszka1805
  10 października 2015 (pierwszy post)

Nie dziala mi czatd83dde16

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  10 października 2015
Ostatnio edytowany: za 26 listopada 9730

poniewaz masz bana i to nie pierwszego zreszta.... ban konczy sie 14 października, o 17:41

ps:Przypominam ze bany sie przedluzaja , az wkoncu zablokujemy Tobie konto za przewinienia..

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie dziala mi czat

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  10 października 2015

ps2: a właśnie przed chwila otrzymałaś bana na komentarze za Twoje słownictwo jakim sie posługujesz w serwisie...

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

Destin
Destin
  18 października 2015
binoleq
binoleq: ps2: a właśnie przed chwila otrzymałaś bana na komentarze za Twoje słownictwo jakim sie posługujesz w serwisie...

i dobrze robi bany sa w modzie xD i co blokade dacie i tak sie załózy nowe konto te waszę blokady sa do .... taka teoria jest xD
Broker
Reputacja: 7 | BluzgometrTM: 20
Broker
  18 października 2015
Destin
Destin: i co blokade dacie i tak sie załózy nowe konto te waszę blokady sa do .... taka teoria jest xD

Niech zakłada:) Co jej to da jak zaraz dostanie następnego jak nie będzie przestrzegać regulaminu:)
hejsia
hejsia
  18 października 2015
binoleq
binoleq: oniewaz masz bana i to nie pierwszego zreszta.... ban konczy sie 14 października, o 17:41ps:Przypominam ze bany sie przedluzaja , az wkoncu zablokujemy Tobie konto za przewinienia.. Nataluszka1805: Nie dziala mi czat hejsia

d83dde02 to coona czytać nie umie? hahahahaahhaahahhaaa
Paffeuu
Paffeuu
  18 października 2015
binoleq
binoleq: poniewaz masz bana i to nie pierwszego zreszta.... ban konczy sie 14 października, o 17:41ps:Przypominam ze bany sie przedluzaja , az wkoncu zablokujemy Tobie konto za przewinienia..

binoleq
binoleq: ps2: a właśnie przed chwila otrzymałaś bana na komentarze za Twoje słownictwo jakim sie posługujesz w serwisie...

Ps3. Binol idź w końcu na leczenie i skocz z parteru na twarz, może to przekształci Twój mózg i będziesz "lepszym" człowiekiem.

Czy Wy zawsze musicie to robić?

Ogarnijcie w końcu...
Takie sprawy omawia się na PW.
AlexTenRap
AlexTenRap
  19 października 2015

siema Panowie no i Baby xD

AlexTenRap
AlexTenRap
  19 października 2015
Broker
Broker: Destin: i co blokade dacie i tak sie załózy nowe konto te waszę blokady sa do .... taka teoria jest xD Niech zakłada:) Co jej to da jak zaraz dostanie następnego jak nie będzie przestrzegać regulaminu:)

Dostać ona lubi coś innego pomiedzy nogi a bany to tylko relaks przed czyms przyjemnym
Ieejdi
Ieejdi
  23 października 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Takie sprawy omawia się na PW.

zawsze mnie dziwiło, że ktoś publicznie pisze o banach, a jest zero interwencji, no ale cóż :D:D
Paffeuu
Paffeuu
  25 października 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: zawsze mnie dziwiło, że ktoś publicznie pisze o banach, a jest zero interwencji, no ale cóż :D:D

To nie "ktoś" Słoneczko, tylko przytyrany psychicznie binol, ten nowy ADHD master z forum, bujka i inne tego typu (anomalie).

Normalny człowiek od razu napisze na pw, sypnie coś w temacie i go zamknie ^^.
Paffeuu
Paffeuu
  25 października 2015

Przez właśnie takich SPECJALISTÓW serwis upada, przykre, ale prawdziwe...

Broker
Broker
  25 października 2015

Widzę że dalej ktoś ma tutaj ból dupy:) radzę zastosować maść, może przejdzie:)

Konto usunięte
Konto usunięte: Przez właśnie takich SPECJALISTÓW serwis upada, przykre, ale prawdziwe...

Nie przeżywaj już tak tego:) oj upada i upada od dłuższego czasu ale jakoś nie upadł i myślę że nie upadnie, na pewno dzięki Tobie będzie dalej funkcjonował:) przykre to są wypowiedzi na ten temat:) niestety ale nic Ci do tego czy upadnie czy nie, od tego jest administracja która wie najlepiej co robić i jak funkcjonować, od tylu lat funkcjonalności ma jakieś doświadczenie i swoją strategię:)
Może bardziej martwisz się o siebie że jak upadnie to gdzie będziesz mógł hejtować :)
Jeśli już tak trzymasz się regulaminu to zapraszam do lektury http://www.fotka.pl/forum/czat/314382,b_stylecolore30REGUL :)
I poczytaj dokładnie Nietykietę :) a zwłaszcza:
1. Moderator/Administrator ma zawsze rację
11. Bądź kulturalny - zachowuj się przyzwoicie
12. Nie załatwiaj wszelkiego rodzaju kłótni i nieporozumień na czacie - w przeciwnym wypadku - GAG :)
14. Jeśli uważasz, że Moderator/Administrator nie ma racji, patrz punkt 1
Więc masz coś jeszcze do powiedzenia?:)
Pozdrawiam:)
Ieejdi
Ieejdi
  25 października 2015
Broker
Broker: Moderator/Administrator ma zawsze rację

no w tym wypadku nie za bardzo :) Sama byłam moderatorem i upublicznianie KOGOŚ banów na forum, gdzie każdy może przeczytać nie jest dobrą racją i nie powinno się tak robić. Pozdrawiam :)
Broker
Broker
  25 października 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: no w tym wypadku nie za bardzo

ale od tego jest FT i jedynie oni mogą oceniać pracę innych jak i karać:) Ok przyznam rację ze może spontanicznie oceniłem kogoś lub się wypowiedziałem w jego kierunku, jako świeży mod jeszcze się uczę:) ale czy post niezgodny z regulaminem nie powinien być usunięty? a tak się nie stało:) od oceniania naszej pracy jest FT i na pewno się nie dostosuję do wypocin u serów :) co do mojej wypowiedzi to była gra w skojarzeniach:) nie napisałem do której, a na kamerkach co nie należy robić to oczywiście łamać regulamin:) skojarzenia to nie fakty wiec...
:)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.